reklama
karis kciuki zaciśnięte czekamy na wieści:-)
joasia super, ze Mala zaakceptowala braciszka
jestem ciekawa jak to u mnie wlasnie bedzie, na razie Kuba nie moze sie doczekać, glaszcze brzuszek, no ale jak sie urodzi wszystko mzoe sie zmienic. oby nie:-)
agatakat,mamcia kciuki za staranka
joasia super, ze Mala zaakceptowala braciszka
jestem ciekawa jak to u mnie wlasnie bedzie, na razie Kuba nie moze sie doczekać, glaszcze brzuszek, no ale jak sie urodzi wszystko mzoe sie zmienic. oby nie:-)
agatakat,mamcia kciuki za staranka
Sama jestem ciekawa, @ powinnam dostac lada dzien, objawy na @ mam no ale zobaczymy . Termin by mi wypadal na sam poczatek lutego :-). Najgorsze jest to ze wlasnie nie pamietam dokladnie ktorego dnia mi sie zaczela ostatnia @ .mamcia to może uda się że będzie razem lutówkami
Magda.uk
Zaangażowana w BB
Wczoraj widziałam się z polozna I miałam skan. Dzidzia ma wszystkie parametry w w normie na 40tyg I zgodzilam się na masaż szyjki. Rozwarcie na 2cm, szyjka nadal ok 1cm. Wczoraj wieczorem dostałam lekkich skurczył ale przeszło po kilku godzinach. Niedawno miałam "shaw" więc jestem pełną nadziei.
Ostatnia edycja:
kamilalopez
Fanka BB :)
Hej dziewczyny.
Karis mam nadzieje ze juz tulisz maluszka:-)
Polaa wydaje mi sie ze zazdrosci sie nie uniknie.Nawet jak dziecko bedzie sie troszczyc o mlodszego braciszka(siostrzyczke)to i tak nie raz pokaze pazurki bo bedzie akurat w zlym humorze.Moja Olivia uwielbia male dzieci,u szwagierki zawsze chce jej corke na rece,caluje i nie chce od niej odejsc a mi tez ciagle caluje brzuch,mowi do braciszka ale wiem ze zazdrosci sie nie uniknie i kazda wolna chwile bede musiala jej poswiecac zeby nie czula sie odrzucona.
Mamcia,Agatakat powodzenia:-)
Magda szybkiego rozpakowania:-)
Karis mam nadzieje ze juz tulisz maluszka:-)
Polaa wydaje mi sie ze zazdrosci sie nie uniknie.Nawet jak dziecko bedzie sie troszczyc o mlodszego braciszka(siostrzyczke)to i tak nie raz pokaze pazurki bo bedzie akurat w zlym humorze.Moja Olivia uwielbia male dzieci,u szwagierki zawsze chce jej corke na rece,caluje i nie chce od niej odejsc a mi tez ciagle caluje brzuch,mowi do braciszka ale wiem ze zazdrosci sie nie uniknie i kazda wolna chwile bede musiala jej poswiecac zeby nie czula sie odrzucona.
Mamcia,Agatakat powodzenia:-)
Magda szybkiego rozpakowania:-)
Ostatnia edycja:
Magda.uk
Zaangażowana w BB
Dzięki dziewczyny, póki co ciągle 2w1. Postanowiłam nie siedzieć w domu I czekać na rozwiązanie, więc pojechaliśmy nad jezioro i do parku. Spędziliśmy miło ten słoneczny dzień.
reklama
Podziel się: