reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

ciąża zleciała ale coś skończyć się nie che:-p
umówiłam się do birth centre zbadają mnie jutro o 18 ale już zapowiedzieli że po 28 tylko mogę rodzić w szpitalu więc pocieszona nie jestem..... no cóż zobaczymy w sumie zaczynam łapać doła i się martwię o mojego maluszka bo dwójka moich dzieci rodziła się 2 dni przed terminem:no:

reklama
karis nie martw się o Maluszka, wszystko bedzie dobrze:tak:
widocznie za dobrze mu u Ciebie w brzuszku;-)

Mojemu Kubie tez bylo bardzo dobrze chyba bo nic na Niego nie dzialalo a ja sie tylko denerwowałam:-(

agatakat zobaczyłam Twój nick i pierwsza myśl-zaciążyła koleżanka więc z bijącym mocniej sercem otwierałam wątek :-) hehe ale welcome back fajnie,że znów tu jesteś :)

karis mam nadzieje,że Twój dzieciaczek niebawem zdecyduje sie na opuszczenie brzuszka. Zapewne mu tam dobrze. Ja córkę urodziłam 12 dni po terminie więc doskonale wiem co czujesz i wspólczuję bardzo. Już niebawem i Ty bedziesz tulić swe maleństwo.

U nas wszystko ok. Nati już chyba przyzwyczaiła się do obecności braciszka,głaszcze go codzień,podbiega jak zapłacze,do mnie już normalnie przychodzi,daje buziaki,przytula się więc foch i zazdrość pewnie już jej minęły. Pewnie jeszcze trochę i już nie będzie pamiętać,że kiedyś była sama :)
Adaśko grzeczniutki,nocki ładnie przesypia,budzi się tylko ok 3 razy na cyca,w dzień już coraz dłużej aktywny ale też nie wymaga jeszcze jakiś mega pokładów uwagi,na razie sam poleży nawet dłuższą chwilkę :)
Pogoda taka,że teraz większość dnia na polu spędzamy. Młody właśnie śpi na ogródku :)

joasia ahaha :-) powoli wdrążam się w temat bo może za jakiś czas zagoszcze tutaj na stałe ;-)
karis czekamy na wieści!!

u nas dzisiaj kolejny dzień ciepła ale przyjemny wiaterek do tego jest więc nie jest już tak gorąco jak wczoraj :-p

joasia ahaha :-) powoli wdrążam się w temat bo może za jakiś czas zagoszcze tutaj na stałe ;-)
U mnie podobnie ;)
Karis78 czekamy na wiesci, u nas pogoda piekna :D...nareszcie. Dzieciaki pluskaja sie w baseniku :)....
Joasia dobrze ze malutka juz sie przezwyczaila :), kochana siostrzyczka :D.

dziewczyny dołączam się do kciuków za owocne starania:tak::tak:
jestem po wizycie i miałam masaż szyjki może do rana akcja się rozkręci kazała położna mi się najeść i pić dużo wody rozwarcie na 3cm szyjka prawie żadna:tak: mam nadzieję że jutro napiszę z porodówki:-)

reklama
Do góry