reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

ja dalej 2w1 za to pogoda ładna....
na jutro mam termin z usg z om na 23 więc zobaczymy tyle robię że mi nogi do tyłka wchodzą i nic mały nie pcha się na świat
joasia mały śliczniutki:tak:
madlen trzymam kciuki za Was!!!
miłego wieczorku

reklama
ja dalej 2w1 za to pogoda ładna....
na jutro mam termin z usg z om na 23 więc zobaczymy tyle robię że mi nogi do tyłka wchodzą i nic mały nie pcha się na świat
Tak to juz jest, na poczatku sie martwimy zeby donosic ciaze a potem bable nie chca opuscic swojego domku ;-). Zycze powodzenia. Ja swojego syna urodzilam 8 dni po terminie, ale to byla pierwsza ciaza.

karis juz naprawde niedlugo ;-) ja urodzilam 6 dni po terminie, tzn. 4 dni po zaczelam miec wywolywany poród a zrobili cc po 45 godz.:tak: w ogole sie nie pchał na ten świat:-D teraz to mam nadzieje, ze drugi wytrzyma do wyznaczonego dnia:tak: oby:-)

a ja sie rozchorowałam:-( w nocy mnie strasznie gardło bolało, pozniej doszedl kaszel, katar i tak cały dzień:wściekła/y:

karis widze,ze ty caly czas 2in1...ale nie martw sie kochana,teraz to nie znasz ani dnia ani godziny..moze zaczac sie w kazdej chwili..i oby szybko poszlo..
ja pierwsze dziecko ur,tydzien po ,a drugie..tydzien przed,ale ciaza byla wywolywana,bo tak to mlody tez by siedzial w brzuszku..jakos nie spieszylo sie moim dzieciom na ten swiat..
pola zdrowka i obyscie razem wytrwali do terminu cc

Hej dziewczyny.
Ja juz nie mam sily i z jednej strony chciala bym juz rodzic tylko ze moj tato dopiero na poczatku czerwca przyleci wiec musze czekac,a ostatnio coraz wiekszy czuje nacisk na krocze,w szczegolnosci jak ide.Dzis mialam spotkanie z lekarzem w szpitalu,na szczescie powiedzial ze nie widzi przeciwskazan zebym w wodzie rodzila.
No i w koncu sie wczoraj spakowalam do szpitala.

Joasia maluch slodziutki:-)

Madlen tzymam kciuki,bedzie dobrze:tak:

Polaa zdrowia.

Karis bo jeszcze ja Cie przegonie:laugh2:

kamilalopez ja tez juz czasami jestem tak wykonczona, ze najchetniej juz bym chciala urodzić ale czekam na mamę :tak: i z drugiej strony chce dotrwac do tego 15, no 14 juz sie moze coś dziac bo mama bedzie do poludnia:-D

Wiecie co, dzisiaj stwierdziłam, ze moje dziecko to po prostu Anioł jak jest przeziebiony
shocked.gif
ja to mam ochotę się powiesić dzisiaj, tak mi katar i kaszel dal popalic, ze myslalam ze sie rozbeczę
embarrassed.gif
jeszcze Maly kopal jak szalony cały dzień, ledwo zylam, popoludniu padlam, pozniej nieprzytomna a teraz nie chce mi się oczywiście spac ale jak pomysle, ze co po chwile bede sie budzila z zatkanym nosem to nawet nie mam ochoty się kłaść
realmad2.gif

nie mialam sily iść popoludniu z Mlodym na spacer
embarrassed.gif
pogoda suiper wiec jutro do poludnia pojdzie z tata, jak wroci z pracy
yes2.gif

Polaa ja tez czekam na tate az przyleci-dzisiaj kupilam mu bilet na 2go czerwca wiec 3go moge juz rodzic:-DZreszta naprawde czuje ze nie dotrwam do terminu ze scanu a z OM mam na 5go czerwca i raczej tego sie trzymam:-)
Pogoda w koncu sie ladna zrobila i ma byc tak caly tydzien.Moze w koncu bede miec wiecej sil na cokolwiek.
Dzisiaj w przedszkolu babka mi powiedziala ze Olivia zaczela czasem dzieci popychac-wiedzialam ze do tego dojdzie jak zacznie chodzic do przedszkola.Przedtem byla grzeczna,zawsze sie dzielila zabawkami,itd a odkad poszla do przedszkola,zaczela sie uczyc jak byc niegrzeczna od innych dzieci:growl:

kamila przejdzie jej, nie martw się. Moj nie chodzi do przedszkola a czasmi nie wiem co sie z Nim dzieje, wariuje po prostu, jak spotykam sie z kolezankami, ktore maja dzieci to na poczatku super sie bawia a pozniej zdarzy sie, ze uderzy:zawstydzona/y: rzadko ale niestety ma to miejsce. Mam nadzieje, ze mu to minie, tlumacze i jeszcze raz mu tlumacze, moze cos do niego dociera:-D
Ja najwczesniej moge rodzic 14tego:-D
No, pogoda super, bylam z Mlodym na dwugodzinnym spacerze, ależ się zmeczyłam:szok::zawstydzona/y: no ale co sie dziwic jak czlowiek ledwo sie toczy:zawstydzona/y:

karis jak tam? Dalej 2w1?;-)

ja dzisiaj juz w miare sie czuje, na szczescie

reklama
auto umyte teraz curry będę wcinać posprzątałam jak na święta i co i nic:-p dalej dwupak
kamilalopez ty mnie nie możesz przegonić bo doła dostanę czekaj w kolejce!!!:-p
no nic jutro termin z om :happy2:
super pogoda to i nastrój mam niezły:-)
polaa zdrówka zdrówka

Do góry