reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

ja dalej 2w1 za to pogoda ładna....
na jutro mam termin z usg z om na 23 więc zobaczymy tyle robię że mi nogi do tyłka wchodzą i nic mały nie pcha się na świat
joasia mały śliczniutki:tak:
madlen trzymam kciuki za Was!!!
miłego wieczorku

reklama
ja dalej 2w1 za to pogoda ładna....
na jutro mam termin z usg z om na 23 więc zobaczymy tyle robię że mi nogi do tyłka wchodzą i nic mały nie pcha się na świat
Tak to juz jest, na poczatku sie martwimy zeby donosic ciaze a potem bable nie chca opuscic swojego domku ;-). Zycze powodzenia. Ja swojego syna urodzilam 8 dni po terminie, ale to byla pierwsza ciaza.

karis juz naprawde niedlugo ;-) ja urodzilam 6 dni po terminie, tzn. 4 dni po zaczelam miec wywolywany poród a zrobili cc po 45 godz.:tak: w ogole sie nie pchał na ten świat:-D teraz to mam nadzieje, ze drugi wytrzyma do wyznaczonego dnia:tak: oby:-)

a ja sie rozchorowałam:-( w nocy mnie strasznie gardło bolało, pozniej doszedl kaszel, katar i tak cały dzień:wściekła/y:

karis widze,ze ty caly czas 2in1...ale nie martw sie kochana,teraz to nie znasz ani dnia ani godziny..moze zaczac sie w kazdej chwili..i oby szybko poszlo..
ja pierwsze dziecko ur,tydzien po ,a drugie..tydzien przed,ale ciaza byla wywolywana,bo tak to mlody tez by siedzial w brzuszku..jakos nie spieszylo sie moim dzieciom na ten swiat..
pola zdrowka i obyscie razem wytrwali do terminu cc

Hej dziewczyny.
Ja juz nie mam sily i z jednej strony chciala bym juz rodzic tylko ze moj tato dopiero na poczatku czerwca przyleci wiec musze czekac,a ostatnio coraz wiekszy czuje nacisk na krocze,w szczegolnosci jak ide.Dzis mialam spotkanie z lekarzem w szpitalu,na szczescie powiedzial ze nie widzi przeciwskazan zebym w wodzie rodzila.
No i w koncu sie wczoraj spakowalam do szpitala.

Joasia maluch slodziutki:-)

Madlen tzymam kciuki,bedzie dobrze:tak:

Polaa zdrowia.

Karis bo jeszcze ja Cie przegonie:laugh2:

kamilalopez ja tez juz czasami jestem tak wykonczona, ze najchetniej juz bym chciala urodzić ale czekam na mamę :tak: i z drugiej strony chce dotrwac do tego 15, no 14 juz sie moze coś dziac bo mama bedzie do poludnia:-D

Wiecie co, dzisiaj stwierdziłam, ze moje dziecko to po prostu Anioł jak jest przeziebiony
shocked.gif
ja to mam ochotę się powiesić dzisiaj, tak mi katar i kaszel dal popalic, ze myslalam ze sie rozbeczę
embarrassed.gif
jeszcze Maly kopal jak szalony cały dzień, ledwo zylam, popoludniu padlam, pozniej nieprzytomna a teraz nie chce mi się oczywiście spac ale jak pomysle, ze co po chwile bede sie budzila z zatkanym nosem to nawet nie mam ochoty się kłaść
realmad2.gif

nie mialam sily iść popoludniu z Mlodym na spacer
embarrassed.gif
pogoda suiper wiec jutro do poludnia pojdzie z tata, jak wroci z pracy
yes2.gif

Polaa ja tez czekam na tate az przyleci-dzisiaj kupilam mu bilet na 2go czerwca wiec 3go moge juz rodzic:-DZreszta naprawde czuje ze nie dotrwam do terminu ze scanu a z OM mam na 5go czerwca i raczej tego sie trzymam:-)
Pogoda w koncu sie ladna zrobila i ma byc tak caly tydzien.Moze w koncu bede miec wiecej sil na cokolwiek.
Dzisiaj w przedszkolu babka mi powiedziala ze Olivia zaczela czasem dzieci popychac-wiedzialam ze do tego dojdzie jak zacznie chodzic do przedszkola.Przedtem byla grzeczna,zawsze sie dzielila zabawkami,itd a odkad poszla do przedszkola,zaczela sie uczyc jak byc niegrzeczna od innych dzieci:growl:

kamila przejdzie jej, nie martw się. Moj nie chodzi do przedszkola a czasmi nie wiem co sie z Nim dzieje, wariuje po prostu, jak spotykam sie z kolezankami, ktore maja dzieci to na poczatku super sie bawia a pozniej zdarzy sie, ze uderzy:zawstydzona/y: rzadko ale niestety ma to miejsce. Mam nadzieje, ze mu to minie, tlumacze i jeszcze raz mu tlumacze, moze cos do niego dociera:-D
Ja najwczesniej moge rodzic 14tego:-D
No, pogoda super, bylam z Mlodym na dwugodzinnym spacerze, ależ się zmeczyłam:szok::zawstydzona/y: no ale co sie dziwic jak czlowiek ledwo sie toczy:zawstydzona/y:

karis jak tam? Dalej 2w1?;-)

ja dzisiaj juz w miare sie czuje, na szczescie

reklama
auto umyte teraz curry będę wcinać posprzątałam jak na święta i co i nic:-p dalej dwupak
kamilalopez ty mnie nie możesz przegonić bo doła dostanę czekaj w kolejce!!!:-p
no nic jutro termin z om :happy2:
super pogoda to i nastrój mam niezły:-)
polaa zdrówka zdrówka

Do góry