reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

łeeee jeszcze nie urodziłam :no: zaraz znów uciekam na długi spacer wczoraj zaliczyłam żarcie spicy curry ananasy małż przewiózł mnie po bumpach trochę czasem brzuch mnie boli jak na okres i tylko tyle....
idę jeszcze podłogę machnąć
życzę Wam kochane miłego dnia w sumie to mnie wkurza to czekanie:crazy:

reklama
joasia to super, że doszłaś do siebie:tak:
prosimy o zdjęcie Adasia;-)

proszę bardzo :-)
IMAG0216.jpg

Pamiętam :-) Co u Was? jak córcia?
A u nas wszystko oki :D. Dziciaki rosna, super sie dogaduja mimo duzej roznicy wieku. Mala lata po calym domu i sobie guzy nabija, wszedzie sie wspina i nawet na chwile z oczu nie moge jej spuscic ;-). A jak Twoja coreczka? Jak reaguje na braciszka?

joas sliczny skarbek :-)
karis oby juz bylo po wszystkim ;-),powodzenia
mamcia witaj :-D,jaka duza juz Lily..:szok:,te dzieci rosna zdecydowanie za szybko...:tak:,to trzymam kciuki za 3malenstwo ;-)
a ja wczoraj mialam tel ze szpitala..mam konflikt...jestem zalamana..:-(pod koniec m-ca wizyta to dowiem sie szczegoly..tak bardzo sie boje...
milego weekendu :-)

reklama
mamcia u nas córcia też żywe srebro,strasznie ruchliwa,wszędzie jej pełno a o braciszka na razie jest troszkę zazdrosna,mam nadzieje,że niebawem jej przejdzie :)
madlen będzie dobrze. Trzymam kciuki!
polaa już niedługo i Ty też będziesz tulić

Do góry