reklama
kamilalopez
Fanka BB :)
U nas juz rano malo co tego sniegu bylo ale dobrze ze choc jeden dzien Olivia sie nacieszyla:-) Bo ja to niestety musialam w domu siedziec.
Jutro koncze brac antybiotyk(kazali 5 dni) i dalej krwawie.jak bede w srode na usg w szpitalu to sie przejde i powiem zeby cos z tym zrobili bo 4 dni z przerwa 1 dniowa to nie wiem czy to normalne.
Karis ja sie musze w jakies fajne ksiazki zaopatrzyc bo czesto mam dosc siedzenia w internecie a w tv tez czesto nic nie ma
Polaa co sie tak zadko odzywasz?? powodzenia na usg:-) chcesz dziewczynke czy chlopaka,bo chyba przeoczylam jak pisalas;-)
Jutro koncze brac antybiotyk(kazali 5 dni) i dalej krwawie.jak bede w srode na usg w szpitalu to sie przejde i powiem zeby cos z tym zrobili bo 4 dni z przerwa 1 dniowa to nie wiem czy to normalne.
Karis ja sie musze w jakies fajne ksiazki zaopatrzyc bo czesto mam dosc siedzenia w internecie a w tv tez czesto nic nie ma
Polaa co sie tak zadko odzywasz?? powodzenia na usg:-) chcesz dziewczynke czy chlopaka,bo chyba przeoczylam jak pisalas;-)
kamilalopez
kamilalopez
no no no dobrze widze to 21 tk? w którą masz stronę różnice terminu do przodu? o ile?
przestawilam suwaczek po pierwszym usg bo po nim przesuneli mi termin o prawie 2 tygodnie-choc mi sie w to wierzyc nie chce.Z moich obliczen wedlug OM mam na 4 czerwca a wedlug poloznej po usg na 16tego.Choc suwaczek przestawilam to i tak nastawiam sie raczej na poczatek czerwca-i tak bym wolala:-)
reklama
Podziel się: