reklama
kamilalopez
Fanka BB :)
Hej. Dobrze by bylo zeby juz w koncu przyszla bo my wczoraj mielismy beznadziejna pogode i ja caly dzien nie przytomna chodzilam dzisiaj jest lepiej troche,strasznie nie moge sie doczekac wiosny:-)
Poza tym w czwartek skonczylam antybiotyk i od piatku juz wogole nie krwawie. Wiesz,ja jak duzo chodze,pcham wozek z mala to czuje chwilami ze mam jakis taki brzuch ciezki i tez mi coraz ciezej jest-ta ciaza jest calkowicie inna jak z Olivia.
Poza tym w czwartek skonczylam antybiotyk i od piatku juz wogole nie krwawie. Wiesz,ja jak duzo chodze,pcham wozek z mala to czuje chwilami ze mam jakis taki brzuch ciezki i tez mi coraz ciezej jest-ta ciaza jest calkowicie inna jak z Olivia.
A ja jeszcze nie chce wiosny, wolę zimę
Mi też już cieżko:-( ale jakoś daję radę
Mały zaczyna nieźle wariować w brzuszku, aż czasami za bardzo
Kuba nie może doczekać się brata, zobaczymy co będzie w czerwcu, czy dalej bedzie takiego samego zdania
Właśnie czekam na gości bo przylatuje do nas moja babcia z moją najmlodszą siostrą za 45 minut lądują, będzie się mial kto zajmować Kubą
Mi też już cieżko:-( ale jakoś daję radę
Mały zaczyna nieźle wariować w brzuszku, aż czasami za bardzo
Kuba nie może doczekać się brata, zobaczymy co będzie w czerwcu, czy dalej bedzie takiego samego zdania
Właśnie czekam na gości bo przylatuje do nas moja babcia z moją najmlodszą siostrą za 45 minut lądują, będzie się mial kto zajmować Kubą
ja jestem w trakcie robienia pączków jestem i zastanawiam się czy z białek bezy czy kokosanki robić
ja czuję się całkiem dobrze tylko zaczyna powoli dokuczać mi zgaga i zrywając się za dziećmi trochę mnie kłuję ale tak bez rewolucji na szczeście i odpukać do tej pory...mój maluszek też nieźle szalej w brzuchu i może zmienił pozycję bo teraz kopniaki czuję z prawej strony żeber a wcześniej w dolnej lewej części brzucha
polaa jak to nie wiosny????Zazdraszam ci odwiedzin rodzinki
kamilalopez tylko zdrowo teraz fajnie że krwawienie ustąpiło
ja czuję się całkiem dobrze tylko zaczyna powoli dokuczać mi zgaga i zrywając się za dziećmi trochę mnie kłuję ale tak bez rewolucji na szczeście i odpukać do tej pory...mój maluszek też nieźle szalej w brzuchu i może zmienił pozycję bo teraz kopniaki czuję z prawej strony żeber a wcześniej w dolnej lewej części brzucha
polaa jak to nie wiosny????Zazdraszam ci odwiedzin rodzinki
kamilalopez tylko zdrowo teraz fajnie że krwawienie ustąpiło
karis bo ja wolę snieg i mroz niż deszcz, wiatr itp
upałow tez nie lubię, widocznie jakaś dziwna jestem albo i nie
ja zgagi w zyciu jeszcze nie miałam (na szczescie bo podobno okropne uczucie więc współczuje), moj też mi wariuje coraz bardziej w brzuszki w nocy nie pozwala pozycji zmienić
upałow tez nie lubię, widocznie jakaś dziwna jestem albo i nie
ja zgagi w zyciu jeszcze nie miałam (na szczescie bo podobno okropne uczucie więc współczuje), moj też mi wariuje coraz bardziej w brzuszki w nocy nie pozwala pozycji zmienić
kamilalopez
Hej.
Ja tez sie melduje:-) Wszystko ok,dzis w koncu bylam z mala na dluzej w parku bo nie zla pogode mielismy-oby tak dalej.Wczoraj mialam szwagierki dzieci caly dzien i myslalam ze zwariuje a o 21 juz nie mialam nawet sily siedziec i jak padlam na lozko to zaraz zasnelam.
Mi tez maluch wariuje ostro w brzuchu,ale praktycznie tylko w dzien-w nocy spi:-)
Karis a Ci sie jeszcze chce paczki robic;-)
Polaa tez zazdroszcze Ci rodzinki,wiem jak to odciaza:-) A co do zimy to chyba jestes 1wsza osoba od ktorej slysze ze woli zime niz wiosne;-)
Ja tez sie melduje:-) Wszystko ok,dzis w koncu bylam z mala na dluzej w parku bo nie zla pogode mielismy-oby tak dalej.Wczoraj mialam szwagierki dzieci caly dzien i myslalam ze zwariuje a o 21 juz nie mialam nawet sily siedziec i jak padlam na lozko to zaraz zasnelam.
Mi tez maluch wariuje ostro w brzuchu,ale praktycznie tylko w dzien-w nocy spi:-)
Karis a Ci sie jeszcze chce paczki robic;-)
Polaa tez zazdroszcze Ci rodzinki,wiem jak to odciaza:-) A co do zimy to chyba jestes 1wsza osoba od ktorej slysze ze woli zime niz wiosne;-)
Zalezy też kto do nas przylatuje bo jak mama czy babcia to rzeczywiście odciąża aż mi głupio bo nie mam co robić, ale jak teściowa to mam kolejne dziecko można tak powiedzieć. Nic nie pomoże, nawet z wnukiem na spacerek nie wyjdzie, no przepraszam ostatnim razem z Nim była na 10 minut aż tak to siedzi, zje obiad idzie do pokoju i czyta książkę albo śpiHej.
a co do pór roku to ja naprawdę bardzo lubię zimę, lubię śnieg, narty, lekki mrozik, wiadomo wielkich mrozow nie lubię ale jak jest maly i snig skrzypie pod nogami to super jak dla mnie deszczu nie nawidzę za to, i niekiedy cieplej w zimie niż na wiosnę czy jesień jak wiatr daje popalić.
Ale wiadomo, cieplo też lubię (oprocz upałów) bo na spacery z Mlodym fajnie jest wyjść i pobawić się na placu a wiadomo zima to tylko sanki, ale taka prawdziwa zima;-)
kamilalopez
Polaa wiesz ja tez lubie zime ale na kilka dni tylko i taka jaka zawsze w Polsce byla-snieg po kolana.A tutaj zima jest beznadziejna,tylko zimno i tyle.Ale i tak najbardziej lubie wiosne jak sloneczko swieci,nie jest goraco bo upalow tez nie lubie-czlowiek sie tylko wtedy meczy.
Co do Twojej tesciowej to wspolczuje,moja siostra ma taka tesciow wlasnie i jak maja do niej leciec(co sie zadko zdarza)to ja az skreca w srodku.Tak ich nie lubi ze 4 lata po slubie i ciagle do nich mowi "pan" "pani" i powiedziala kiedys swojemu mezowi ze jej nigdy przez gardlo nie przejdzie "mamo" "tato".
Ja w koncu lece za miesiac sobie odpoczac kilka dni od Londynu i tych wszystkich spraw tutaj.Kilka dni bez gotowania,sprzatania i tego wszystkiego-juz sie doczekac nie moge:-)
Co do Twojej tesciowej to wspolczuje,moja siostra ma taka tesciow wlasnie i jak maja do niej leciec(co sie zadko zdarza)to ja az skreca w srodku.Tak ich nie lubi ze 4 lata po slubie i ciagle do nich mowi "pan" "pani" i powiedziala kiedys swojemu mezowi ze jej nigdy przez gardlo nie przejdzie "mamo" "tato".
Ja w koncu lece za miesiac sobie odpoczac kilka dni od Londynu i tych wszystkich spraw tutaj.Kilka dni bez gotowania,sprzatania i tego wszystkiego-juz sie doczekac nie moge:-)
Ostatnia edycja:
reklama
Silene
Dzień Dobry
Melduję się i ja.
Mam okropniaste mdłości i piersi mnie potwornie bolą są jak gorące kamienie,po za tym dopadają mnie zmienne nastroje,a i odrzuciło mnie od kawyA po za tym wszystko ok
Melduję się i ja.
Mam okropniaste mdłości i piersi mnie potwornie bolą są jak gorące kamienie,po za tym dopadają mnie zmienne nastroje,a i odrzuciło mnie od kawyA po za tym wszystko ok
Podziel się: