kamilalopez
Fanka BB :)
tak 8 lutego:-) a dokladnie o 12.30 a Ty?;-)
Ja mam o 9.20 :-)
Dziewczyny co tam uwas??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak 8 lutego:-) a dokladnie o 12.30 a Ty?;-)
Karis ja tez jeszcze do niedawna kazda wolna chwile przeznaczalam na kasiazki ale juz niestety nie mam co czytac-musze sie zaopatrzyc w nowe:-)
Polaa a co,nie mozesz sie doczekac zeby dowiedziec sie plec?? Ja juz niby wiem ze chlopiec ale nie do konca jestem pewna wiec czekam na usg zeby zobaczyc czy sie potwierdzi
Dzisiaj wstalam z przeziebionym pecherzem i mam nadzieje ze szybko mi minie bo to jest cos okropnego a do tego nie chce mi sie po lekarzach jezdzic:--(
a to dobre moja mała Amelka krzyknęła WOWAle u nas sniegiem wnocy sypnelo szkoda ze mam ten pecherz przeziebiony bo bym malej sanki kupila i by miala radoche.smialam sie bo jak jej przez okno snieg pokazalam to przylozyla reke do buzi i powiedziala "OH NO":-)