reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Karis dzieki:-)

Polaa wedlug obliczen z om mam na 04 czerwca ale po usg zmienili mi date na 16 czerwca - zobaczymy jak to bedzie w praktyce

Jutro mam USG i mam nadzieje zobaczymy kto mi sie tam w brzuchu chowa:-)

reklama
kamilalopez powodzenia kochana:tak::tak:
jak dobrze poplotkować z koleżanką jednak kobieta kobietę zrozumie:-D:-) więc dziś dobry humor
mam trochę problemów z kręgosłupem, mały ruchliwy coraz ciężej dźwigać mi córkę niestety czas umówić się w końcu do położnej
pozdrawiam

Karis dobrze ze masz z kim poplotkowac bo ja to nie bardzo-tylko przez telefon i skypa bo odkad sie przeprowadzilam do Londynu to zadnych znajomosci nie zawarlam-nie liczac kilku osob z ktorymi gadam na placu zabaw,a to co innego:-(

USG nastepne mam za 3 tygodnie bo dzis miala problem ze zmierzeniem organow wewnetrznych bo jeszcze za wczesnie,ale sprawdzala plec i powiedziala ze wyglada na chlopaka:-)

witajcie dziewczyny , czytam juz od tygodnia te forum i zdecydowalam sie napisac. Jestem w 23 tyg ciazy. Moj partner mnie zostawił bo uznal ze nie jest gotowy. pracowalam wczesniej w anglii 2 lata. Chce urodzic w UK dziecko tylko teraz kompletnie nie wiem czy dam rade, jestem od 2 miesiecy w polsce lece teraz za tydzien na usg. Powiedzcie mi czy dostane mieszkanie jak dlugo bede musiala na nie czekac?,i jakies pieniadze zebym dala rade wyzyc? dodam ze nie mam pracy . prosze o pomoc.

Hej dziewczyny. co tam u was??

Ja chyba powoli zaczynam wracac do zycia-tzn zaczelam miec wiecej sil na cokolwiek niz mialam do tej pory. Dzisiaj zabralismy Olivke pierwszy raz do kina,ale byla szczesliwa.Potem wzielismy ja do Mcdonalda i chyba za duzo wrazen miala jak na jeden dzien bo o wiele wiecej czasu zajelo jej zasniecie dzis:-)

Karis tak,mam dodatkowy scan-przynajmniej zobaczymy czy sie potwierdzi ze chlopak:-) Dzis moja szwagierka urodzila 2go chlopaka-a marzy jej sie dziewczynka:-)

Joasia,Polaa odezwijcie sie :)

Ja jestem,żyje i mam się całkiem dobrze :) Brzuszek rośnie-już lustrzyca. Mały daje czadu,karateka chyba będzie z niego. Jakoś tak nie zawsze mam czas na pisanie,bo moja córcia jak tylko widzie mnie przy laptopie to leci pierwsza ale podczytuje regularnie.
Pozdrawiam wszystkie ciężarówki ;-)

Witajcie:-)

kamila gratuluje chlopaka:tak:

joasia u mnie to samo, jak Kuba widzi mnie przy laptopie to zaraz sam chce cos sprawdzać:-D

samotna witaj;-) przykro mi z powodu tego, ze chlopak Cie zostawił:-( na pewno dasz radę, samotnej matce chyba o wiele lepiej w UK niz w PL ztego co mi sie wydaje, co do mieszkania musisz sie podowiadywac ale wiem, ze kolezanka dostała bo byla niby samotna matka:tak:

Jeju, do mojego usg jeszcze 16 dni:-(

Witam :)
Joasia
rozumiem Cie doskonale bo moja mala jak tylko widzi ze laptopa wlaczam to przychodzi i mowi "ija ija jo" co znaczy ze mam jej wlaczyc piosenki na youtubie i ja nie moge nic poczytac.

Polaa Usg masz 8go?? z tego co ja pamietam to tez mam nastepne 8go :-) O ktorej masz godzinie??

reklama
Do góry