reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

U mnie wszystko ok,maluszek rozwija się prawdiłowo. Chłopak będzie co nas bardzo cieszy bo zawsze mi się parka marzyła :)

reklama
dzięki za pamięć dziewczyny:-)
no u nas drugi chłopak z czego bardzo się cieszymy bo jeden mały babski darciuch nam wystarczy:-D
oczywiście najważniejsze że zdrowe waży cały 380 gram ja na scanie widziałam wcześniej że jest chłopak ale poczekałam do końca aż się zapyta czy nam powiedzieć przy czwartym dziecku to mogłabym sama pomiary zrobić:-D:rofl2: Ale starczy już tego dziecioróbstwa trójka nam wystarczy
pozdrawiam Was serdecznie

Czesc dziewczyny, przepraszam, że się nie odzywałam ale czasu brak. Próbujemy wszystko jakoś ogarnąć z dwójką. M wraca do pracy niedługo więc tym bardziej muszę wszystko jakoś organizować a nie powiem ciężko czasami.
Pamiętam jak Wam jęczałam, że nic się nie działo. 27 grudnia urodził się w końcu nasz uparciuch. Będę miała chwilkę to opiszę Wam mega szybki poród.
Oto nasz królewicz Oscarek

Zobacz załącznik 422869Zobacz załącznik 422870

Czesc dziewczyny, przepraszam, że się nie odzywałam ale czasu brak. Próbujemy wszystko jakoś ogarnąć z dwójką. M wraca do pracy niedługo więc tym bardziej muszę wszystko jakoś organizować a nie powiem ciężko czasami.
Pamiętam jak Wam jęczałam, że nic się nie działo. 27 grudnia urodził się w końcu nasz uparciuch. Będę miała chwilkę to opiszę Wam mega szybki poród.
Oto nasz królewicz Oscarek

Zobacz załącznik 422869Zobacz załącznik 422870

kochana gratuluję Ci pięknego Oscara:tak::tak::tak: życzę sił i zdrówka

Bajeczka gratulacje :-) Jaki slodziak.Nie moge sie doczekac opowiesci o tym mega szybkim porodzie:-) pozdrawiam

Ja sie troszke doluje bo moi rodzice jutro wracaja do Polski i znow wszystko bede musiala robic sama a niestety nie mam tyle sil co w pierwszej ciazy:-(i czesto mi sie nic nie chce,a jednak trzeba posprzatac,ugotowac i poswiecic czas na zabawe z mala-przez prawie 3 tygodnie bylam wyreczana i teraz bedzie mi ciezko sie znow przestawic.

Joasia,Karis gratuluje chlopakow:-)

Witajcie :-)
bajeczka ogromne gratulacje
yes2.gif

karis, joasia gratuluje chlopakow :-)
Ja dowiem sie 8 lutego:tak:

Hej dziewczyny.Co tam u was? Ja jakims cudem jestem troszke mniej zmeczona niz bylam do tej pory,ale kazda prawie wolna chwile poswiecam Olivce.Od dzis w domu pieluch nie zakladam jej zeby w koncu sie ich oduczyla ale bede za to teraz prac duzo czesciej:-)

Polaa termin masz na 18 czerwca??

hej
u mnie nie najgorzej ale coraz ciężej bo maluszek rośnie i pojawiła się zgaga:wściekła/y:
kamilalopez powodzenia z nauką:tak:
bajeczka jak znajdziesz chwilkę to daj znać
pozdrawiam odezwijcie się

reklama
Hej :)

kamilalopez tak, na 18 a Ty??;-)

karis wspolczuje zgagi chociaz nie wiem co to jest ale podobno przerabane, nigdy jej na szczesce jeszcze nie miałam:-)
maz czasami ma i narzeka.
Kuba urodzil sie z wloskami, mial ich duzo i bardzo geste to wszyscy mi mowili, ze pewnie musalam miec zgage w ciazy (ach te przesady) a ja nic a nic:-)

Do góry