reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne/Mamy 2010 Pruszków/Piastów-poznajmy się! :)

Violis a co z naszym spacerkiem? ;-)

Jak jest pow -10 albo wiatr to siedzę w domu,ale ostatnio wychodziłam,bo był mniejszy mróz. Testujemy jeszcze jabłuszko,bo nam jeszcze zostało,ale zaraz przerzucamy się na marchewkę:-D Może będzie lepiej ;-) Raz je nawet całkiem ładnie a następnie wszystko wylatuje szybciej niż się znajdzie w buzi :-D

reklama
Ascencja to jesteśmy prawie sąsiadkami bo ja mieszkam na os.B.Prusa.

Sorry, że się nie odzywałam, ale się wszyscy pochorowaliśmy.
Na razie o spacerkach mogę zapomnieć.

gochun ja mieszkam w Pruszku.

My wychodzimy tak miedzy 12 a 14 bo o tej porze łapie drzemke, jak nie spi na spacerze to czesto jest ryyyyyyyyyyk:no: A na spacerach Maja tez nie chce spac?:happy2:Alez z niej aparatka. To wieczorami pewnie juz jestes padnieta? A co do spacerku to moze miedzy srodą a piątkiem?????? O ile pogoda nam pozwoli:-) No i miejsce musimy ustalic( moze po środku drogi?:-D), a reszte szczegółów to juz na maila raczej.

My też tak wychodzimy,bo cieplej :-) Czasem śpi w na spacerze,ale nie dłużej jak 10minut:dry: i to oczywiście jak cały czas jestem w ruchu:-D POtrafi dać w kość;-) Najgorzej jest wieczorem,bo ona jest strasznie zmęczona,ale zanim pójdzie spać to jeszcze zaserwuje parę technik płaczu i lamentu;-) Sprawdzałam pogodę to piątek odpada,bo ma być deszcz ze śniegiem- a tak to bezchmurnie i max-3 :-) Może być gdzieś w "Centrum" :-)

My tez chodzimy znów regularnie an spacerki, Krzyś ostatnio coś marudny się zrobił - domaga się noszenia, a mnie już kręgosłup nawala. Teraz sobie smacznie śpi. A do W-wy?Pruszkowa sprowadziliśmy się, bo mąż dostał tu pracę, a ja mogłam pracować zdalnie, siedząc w domu.

Gochun to fajnie,że możesz pracować w domu,chociaż pewnie czasem ciężko połączyć to z opieką nad dzieckiem;-) Ja szukam,ale na razie nic nie ma,z resztą matka to 2 kategorii pracownik do zatrudnienia:dry:
Może wstawisz sobie jakiś suwaczek?

Violis może być i jutro i w środę:-)

Mi Maja też ostatnio marudzi. Jak wychodzę z nią na spacer to po paru minutach płacze jak opętana :dry:

reklama
Lolkak to jutro spacerujemy razem!!!!!!!!!!!!! Jeszcze rano ustalimy szczegóły. Na mailu masz moj tel. dla łatwiejszego kontaktu.

Gochun to musisz sie czuc troszke samotna tak daleko od rodziny i znajomych??? A planujecie juz tu zostac czy to tylko przejciowo tu zamieszkaliscie? A twój maluszek w jakim wieku???nie pamietam czy pisałas? Gdzie rodziłas? W Wawie czy jeszcze w Krakowie?

Do góry