reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne/Mamy 2010 Pruszków/Piastów-poznajmy się! :)

Violis a co z naszym spacerkiem? ;-)

Jak jest pow -10 albo wiatr to siedzę w domu,ale ostatnio wychodziłam,bo był mniejszy mróz. Testujemy jeszcze jabłuszko,bo nam jeszcze zostało,ale zaraz przerzucamy się na marchewkę:-D Może będzie lepiej ;-) Raz je nawet całkiem ładnie a następnie wszystko wylatuje szybciej niż się znajdzie w buzi :-D

reklama
Ascencja to jesteśmy prawie sąsiadkami bo ja mieszkam na os.B.Prusa.

Sorry, że się nie odzywałam, ale się wszyscy pochorowaliśmy.
Na razie o spacerkach mogę zapomnieć.

gochun ja mieszkam w Pruszku.

My wychodzimy tak miedzy 12 a 14 bo o tej porze łapie drzemke, jak nie spi na spacerze to czesto jest ryyyyyyyyyyk:no: A na spacerach Maja tez nie chce spac?:happy2:Alez z niej aparatka. To wieczorami pewnie juz jestes padnieta? A co do spacerku to moze miedzy srodą a piątkiem?????? O ile pogoda nam pozwoli:-) No i miejsce musimy ustalic( moze po środku drogi?:-D), a reszte szczegółów to juz na maila raczej.

My też tak wychodzimy,bo cieplej :-) Czasem śpi w na spacerze,ale nie dłużej jak 10minut:dry: i to oczywiście jak cały czas jestem w ruchu:-D POtrafi dać w kość;-) Najgorzej jest wieczorem,bo ona jest strasznie zmęczona,ale zanim pójdzie spać to jeszcze zaserwuje parę technik płaczu i lamentu;-) Sprawdzałam pogodę to piątek odpada,bo ma być deszcz ze śniegiem- a tak to bezchmurnie i max-3 :-) Może być gdzieś w "Centrum" :-)

My tez chodzimy znów regularnie an spacerki, Krzyś ostatnio coś marudny się zrobił - domaga się noszenia, a mnie już kręgosłup nawala. Teraz sobie smacznie śpi. A do W-wy?Pruszkowa sprowadziliśmy się, bo mąż dostał tu pracę, a ja mogłam pracować zdalnie, siedząc w domu.

Gochun to fajnie,że możesz pracować w domu,chociaż pewnie czasem ciężko połączyć to z opieką nad dzieckiem;-) Ja szukam,ale na razie nic nie ma,z resztą matka to 2 kategorii pracownik do zatrudnienia:dry:
Może wstawisz sobie jakiś suwaczek?

Violis może być i jutro i w środę:-)

Mi Maja też ostatnio marudzi. Jak wychodzę z nią na spacer to po paru minutach płacze jak opętana :dry:

reklama
Lolkak to jutro spacerujemy razem!!!!!!!!!!!!! Jeszcze rano ustalimy szczegóły. Na mailu masz moj tel. dla łatwiejszego kontaktu.

Gochun to musisz sie czuc troszke samotna tak daleko od rodziny i znajomych??? A planujecie juz tu zostac czy to tylko przejciowo tu zamieszkaliscie? A twój maluszek w jakim wieku???nie pamietam czy pisałas? Gdzie rodziłas? W Wawie czy jeszcze w Krakowie?

Do góry