reklama
marzena - masz talent normalnie Piękna pościel, myślałam ze tylko kołderkę szyjesz a tu widzę cały zestaw, naprawdę jestem pod wrażeniem. Ja kiedyś uszyłam wielbłąda na zetpety i miał każdą nogę w inną stronę wykręconą a w szyi nie miał dosyć nadzienia i mu zwisała. I to tyle jeśli chodzi o moje zdolności krawieckie
Matusia
Fanka BB :)
styna, taką pościel też bym chciała. Śliczna jest.
mandrzejczuk, uwielbiam paseczki, a dla chłopca są idealne.
jaipur, Ty chyba najbardziej przygotowana, bo nawet w leżaczku już ktoś się kołysze i ta torba spakowana.
żelka, ja mam jeden ochraniacz po Mateuszu jeszcze i kilka pościelek też po Matim tj poszwa na kołderke i na poduszkę. Mam dwa prześcieradła, dokupię jeszcze jedną i jedną pościel ale to tylko na kołderkę i poduszkę. Ja miałam bardzo płaską poduszkę i będę ją miała, będę czuła się bezpieczniej jak główkę dziecko będzie miało ciut wyżej.
Marzena, masz się czym chwalić. Taki talent, a jaka satysfakcja z własnoręcznej pościelki. Brawo.
salsera, mojego wielbłąda też sobie inaczej nie wyobrażam.
Tak się rozszalałyście z tymi kącikami że ja chyba jutro Wstawię kącik synka, bo dla córci (chyba nie zapeszę jak tak napiszę) jeszcze nic nie mam.
mandrzejczuk, uwielbiam paseczki, a dla chłopca są idealne.
jaipur, Ty chyba najbardziej przygotowana, bo nawet w leżaczku już ktoś się kołysze i ta torba spakowana.
żelka, ja mam jeden ochraniacz po Mateuszu jeszcze i kilka pościelek też po Matim tj poszwa na kołderke i na poduszkę. Mam dwa prześcieradła, dokupię jeszcze jedną i jedną pościel ale to tylko na kołderkę i poduszkę. Ja miałam bardzo płaską poduszkę i będę ją miała, będę czuła się bezpieczniej jak główkę dziecko będzie miało ciut wyżej.
Marzena, masz się czym chwalić. Taki talent, a jaka satysfakcja z własnoręcznej pościelki. Brawo.
salsera, mojego wielbłąda też sobie inaczej nie wyobrażam.
Tak się rozszalałyście z tymi kącikami że ja chyba jutro Wstawię kącik synka, bo dla córci (chyba nie zapeszę jak tak napiszę) jeszcze nic nie mam.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Mandrzejczuk- śliczna pościel piękny misiu czeka hmm Oskarek na pewno będzie zadowolony
Jaipur - super pokoik typowo dla dzieciaczka cały , tylko pozazdrościć ale tak zdrowo
Marzena-no no no talent jest jak nic super wyszło :-)
Jaipur - super pokoik typowo dla dzieciaczka cały , tylko pozazdrościć ale tak zdrowo
Marzena-no no no talent jest jak nic super wyszło :-)
Mandrzejczuk, Jaipur przesłodkie już się nie mogę doczekać aby zobaczyć zdjęcia z dzidziusiami.
Marzena dobra jesteś ta pościel jest śliczna gdybym tylko umiała szyć.
Ja muszę się przyznać że to nie komplet tylko kupiłam ochraniacz bo akurat wpadł mi w oko a że był w promocji to wzięłam i potem przez miesiąc szukałam na ebay jakiejś pościeli pasującej do tego no a poszewkę na poduszę wciąż szukam, ale nie śpieszy mi się bo mała i tak na płasko na początku będzie spała.
Marzena dobra jesteś ta pościel jest śliczna gdybym tylko umiała szyć.
Ja muszę się przyznać że to nie komplet tylko kupiłam ochraniacz bo akurat wpadł mi w oko a że był w promocji to wzięłam i potem przez miesiąc szukałam na ebay jakiejś pościeli pasującej do tego no a poszewkę na poduszę wciąż szukam, ale nie śpieszy mi się bo mała i tak na płasko na początku będzie spała.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
marzena zdolna jesteś!! a poścliel śliczna oczywiście
reklama
karolq8
Fanka BB :)
Mandrzejczuk Jaipur super kacik dla maluszkow
Marzena gratuluje talentu tylko pozazdroscic
Marzena gratuluje talentu tylko pozazdroscic
Podziel się: