reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciepły kącik naszych pociech :)

Styna, mandrzejczuk super posciele.

Jaipur pokoik bardzo ladny i super zaplanowany. Torba calkiem nieduza, moja chyba raz wieksza, ale tu takie wymagania.
Twojemu malenstwu bedzie bardzo milo w takim przytulnym miejscu...

reklama
sylwia -tak , osiołek ma regulację głośności- rzeczywiście na pełną moc to nieźle daje,ale tak na 1/3 w miarę cicho.
Co do koloru to wina oświetlenia- pościel jest w jasnym fiołku, tak samo jak ściany.
Co do torby to udało mi się zmieścić w taką treningową, z tym ,że nie brałam podkładów ani pieluszek- w szpitalu nie kazali.

Kamcia ,nie wiem- musiałabym sprawdzić na aukcji co kupiłam:-D

edit:Sprawdziłam- to moskitiera:tak:

Ostatnia edycja:
Mandrzejczuk piękny kącik dla Oskarka....
Jaipur piękny pokoik i te mebelki cudo... sama bym takie chciała ale na razie Oskar będzie z nami w sypialni więc nic takiego nie kupujemy, aż mi szkoda...

Oj dziewczyny widzę, że się rozpędzacie :D

Jaipur, Mandrzejczuk - słodkie pościelki i kąciki.

A u mnie kącik jeszcze zagracony ale dzisiaj złożyłam łóżeczko. I założyłam na próbę pościelkę (mojej produkcji więc proszę o wyrozumiałość) przed praniem.
A tu efekt. Aż się uśmiecham jak to widzę mimo, że łóżeczko stoi na środku pokoju jeszcze :)

Zdjęcie0493.jpgZdjęcie0492.jpg

reklama
Do góry