reklama
mandrzejczuk
Fanka BB :)
Taka posciel jest cenniejsza niz kupiona w najdrozszym sklepie. Ja kupilam tlyko jeden komplet, ale mam kilka poscieli od tesciowej jednak za duzych i tez musze je poprzerabiac.
marzena9
Dzięki dziewczyny za dobre słowo. Satysfakcja z widoku łóżeczka we własnej produkcji bezcenna A najbardziej mi się podoba ochraniacz bo jak go projektowałam to zapomniałam, że nasze łóżeczko ma zaokrąglone te węższe boczki i teraz z tym półokrągłym ochraniaczem to super wygląda. Mam dwa inne ochraniacze z innych kompletów i jeden jest do wyrzucenia bo po kilku praniach się skotłował w środku i nic z niego nie będzie a drugi jest zwykły prosty ale mój ładniejszy Najlepsze że całość kosztowała mnie niecałe 100 zł. (plus mój czas).
mandrzejczuk
No to widzisz zdolniacho ile zaoszczedzilas ;-)
Matusia
Tak jak obiecałam wklejam kącik Mateusza, bo dla dzidziusia, jeszcze nic nie mam. Łóżeczko będzie stało w nogach łóżka Matiego, tam gdzie teraz komputer, więc poodrywaliśmy większość dinozaurów. Z półek pod spodem też wyrzuciliśmy gry i książki gdzieś indziej, by tam zrobić miejsce na pieluchy i kosmetyki.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
matusia fajny taki kącik..
podoba mi się włansie jak pod łózko można jeszcze coś włożyć.. no i to łózeczko bedzie pasowało tak jak mówisz...
za to nie wiem czemu nie lubię pietroych łózek
podoba mi się włansie jak pod łózko można jeszcze coś włożyć.. no i to łózeczko bedzie pasowało tak jak mówisz...
za to nie wiem czemu nie lubię pietroych łózek
reklama
Podziel się: