reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciepły kącik naszych pociech :)

reklama
Taka posciel jest cenniejsza niz kupiona w najdrozszym sklepie. Ja kupilam tlyko jeden komplet, ale mam kilka poscieli od tesciowej jednak za duzych i tez musze je poprzerabiac.

Dzięki dziewczyny za dobre słowo. Satysfakcja z widoku łóżeczka we własnej produkcji bezcenna :) A najbardziej mi się podoba ochraniacz bo jak go projektowałam to zapomniałam, że nasze łóżeczko ma zaokrąglone te węższe boczki i teraz z tym półokrągłym ochraniaczem to super wygląda. Mam dwa inne ochraniacze z innych kompletów i jeden jest do wyrzucenia bo po kilku praniach się skotłował w środku i nic z niego nie będzie a drugi jest zwykły prosty ale mój ładniejszy :p Najlepsze że całość kosztowała mnie niecałe 100 zł. (plus mój czas).

Tak jak obiecałam wklejam kącik Mateusza, bo dla dzidziusia, jeszcze nic nie mam. Łóżeczko będzie stało w nogach łóżka Matiego, tam gdzie teraz komputer, więc poodrywaliśmy większość dinozaurów. Z półek pod spodem też wyrzuciliśmy gry i książki gdzieś indziej, by tam zrobić miejsce na pieluchy i kosmetyki. P1060428.JPG
pencil.png

matusia fajny taki kącik..
podoba mi się włansie jak pod łózko można jeszcze coś włożyć.. no i to łózeczko bedzie pasowało tak jak mówisz...

za to nie wiem czemu nie lubię pietroych łózek:confused:

reklama
Do góry