reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cień drugiej kreski?

Malinowa98

Zaciekawiona BB
Cześć! Pisałam jakiś czas temu, a teraz znów mam dylemat 😅 Zrobiłam dzisiaj test, sama nie wiem dlaczego. Ostatnio bolały mnie sutki, głowa i ogólnie byłam rozdrażniona. Stwierdziłam, że pms. Dzisiaj jest mi totalnie niedobrze na widok wszystkiego i sobie myślę.. a zrobię test, co mi tam. Powiedzcie mi, czy wy też to widzicie? Nie wiem dokładnie kiedy była owulacja, bo po ostatnim razie po prostu odpuściłam. Oczywiście test odczytany w prawidłowym czasie 😊

Załączniki

• 66BE1C94-0546-4335-B61E-2DF2C261A2F3.jpeg
    66BE1C94-0546-4335-B61E-2DF2C261A2F3.jpeg
    88,5 KB · Wyświetleń: 433
reklama
W dziwnym świetle zrobiona. Może być zarówno to testowa kreska.
Objawy ciąży tak szybko nie przychodzą jakby co. Ile jesteś po owulacji? Kiedy planowo okres?

Ja tutaj zdecydowanie widzę cień cienia ;) dla pocieszenia właśnie taki sam zobaczyłam u siebie jeszcze kilka dni przed terminem spodziewanej 🐒 z każdym dniem kreseczka ciemniala 😃
🔥 trzymam kciuki ✊✊♥️

W dziwnym świetle zrobiona. Może być zarówno to testowa kreska.
Objawy ciąży tak szybko nie przychodzą jakby co. Ile jesteś po owulacji? Kiedy planowo okres?
Właśnie dlatego zwaliłam na pms 😊 Na żywo jest różowa, bo patrzyłam chyba pod każdym możliwym kątem 😅 Właśnie ciekawe jest to, że myślałam, że już był ten okres, ale trwał może dwa dni i był bardzo skąpy. Nie nastawiam się kompletnie, bo już miałam biochemiczną i nie chce się znowu rozczarować.

Ja tutaj zdecydowanie widzę cień cienia ;) dla pocieszenia właśnie taki sam zobaczyłam u siebie jeszcze kilka dni przed terminem spodziewanej 🐒 z każdym dniem kreseczka ciemniala 😃
🔥 trzymam kciuki ✊✊♥️
Naprawdę? Muszę zrobić z porannego! Bo skoro z wieczornego coś tam wyszło, to rano powinno być już jasne 😊 Normalnie poleciałbym od razu na betę, a że jutro niedziela to muszę uzbroić się w cierpliwość 😅
Dziękuję! ❤️

Pierwsze zdj to mój cień sprzed dwóch dni. Drugie zdj to cień z wczoraj i beta 10,20 ❤️

też myślałam, że mi się uroiło, ale chyba jednak nie 🙈 trzymam za Ciebie kciuki! ❤️

Załączniki

• 234C4AB0-AA85-433A-8778-14CE7108C263.jpeg
    234C4AB0-AA85-433A-8778-14CE7108C263.jpeg
    191,7 KB · Wyświetleń: 127
  • 9EC01D0E-4B44-4428-875B-151FEF711A50.jpeg
    9EC01D0E-4B44-4428-875B-151FEF711A50.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 125
reklama
Pierwsze zdj to mój cień sprzed dwóch dni. Drugie zdj to cień z wczoraj i beta 10,20 ❤️

też myślałam, że mi się uroiło, ale chyba jednak nie 🙈 trzymam za Ciebie kciuki! ❤️
Wow! Gratuluję! 🥳😍 A ile Ci się okres spóźniał? Ja dziś zrobiłam test z porannego moczu i kurde.. jest podobny do tego co wczoraj. Nie powinna ta kreska być ciemniejsza skoro wczoraj nawet nie robiłam z porannego moczu? 🤔

Do góry