reklama
olka11135
Fanka BB :)
Do okresu zostało mi jakieś 4/5 dni i odrazu miałam taki cień cienia na teście paskowym - czy te testy są wiarygodne? Zobacz załącznik 1517845Zobacz załącznik 1517846
Nie ma znaczenia ile masz do miesiączki, a ile dni jesteś po owulacji. Ja min. 8dpo to jest szansa, że to nie jest fejkowa kreska bo jest dość widoczna. Najlepiej udać się na betę i będzie wszystko jasne
Dziękuję wam za odpowiedzi, test nie był wykonany z pierwszego moczu (jakoś ok południa). Jutro rano powtórzę albo poczekam na dzień miesiączki i wtedy już nie powinnam mieć wątpliwości. Bardzo bym chciała żeby to była rzeczywiście druga pozytywna kreska.
slomka1
albo idź na bete. beta prawdę powieDziękuję wam za odpowiedzi, test nie był wykonany z pierwszego moczu (jakoś ok południa). Jutro rano powtórzę albo poczekam na dzień miesiączki i wtedy już nie powinnam mieć wątpliwości. Bardzo bym chciała żeby to była rzeczywiście druga pozytywna kreska.
slomka1
jak powtórzysz z porannego, powinna być lepiej widoczna. trzymam kciuki i dawaj znać!Dziękuję wam za odpowiedzi, test nie był wykonany z pierwszego moczu (jakoś ok południa). Jutro rano powtórzę albo poczekam na dzień miesiączki i wtedy już nie powinnam mieć wątpliwości. Bardzo bym chciała żeby to była rzeczywiście druga pozytywna kreska.
reklama
slomka1
moja pierwsza. i pierwszy test jak wyszedł taki cień cienia, to nie chciałam uwierzyć. dopóki beta mi nie wyszła z krwi, nie wierzyłam, a tak naprawdę przy usg dopiero uwierzyłam, jak serduszko zabiło. zresztą dalej mam dni, że nie wierzęDziękuję, byłaby to pierwsza ciąża ale też nie chce sobie robić za bardzo nadzieji. Dam znać na pewno.