reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Dziewczyny, super zakupy.
My teraz w weekend dostaliśmy znowu całą torbę ciuszków od teściowej - co jej trzeba przyznać - ma oko do ciuszków z lumpka - cudne przywiozła.
Ja kupiłam też kilka bodziaków, skarpetki, rękawiczki - to wszystko w pepco. Do tego na allegro 2 kurtki i czapkę (używane w super stanie, za śmieszne pieniądze:-)).
Pieszczoszka nie martw się :-) Kombinezon też mam jeden, na razie go nie używamy. Jeszcze kurteczka wystarcza. Butów też nie mamy, nie widzę potrzeby kupowania póki co.:-)
Azula, co do zakupów dla córeczki w100% Cie rozumiem - mam to samo:zawstydzona/y:. Strach mnie z domu wypuścić, a na allegro zaraz dostanę zakaz od męża;-) Muszę się trochę ogarnąć, bo w życiu Amelka tego nie wynosi.
Andav - ja tez nie mogę dopiąć kurtki pod szyjką :-D
Flaurka - ja akurat kaptury w kurteczkach bardzo lubię - wolę założyć cieńszą czapeczkę i dodatkowo kaptur - jakoś mam wrażenie, że bardziej jest buźka osłonięta. :-)

A ja kupilam mlodemu jeden nowy ciuch - tak to po lumpach szalalam - i jest nim wlasnie czapka z uszami wiazana pod brodą - i po zawiazaniu on ma cala szyje i pol buzi przykryte - kaptu do tego to juz lekka przesada, zwlaszcza jak na dworze plusowo.

Oj jak ja bym chętnie poszalała po sklepach. A tu nic z tego. Ciuchy się już w komodzie nie mieszczą a wyciągnięty tylko 68 rozmiar. Dzisiaj mąż dostał 3 kolejne wielkie torby ciuchów po córce kolegi z pracy. Niektóre nawet z metkami. Jutro zrobię selekcję, podzielę na rozmiary i wszystkie od 74 w górę wywiozę do rodziców. Nie mam na to miejsca w mieszkaniu.

Kombinezony mamy 3- jeden bardziej jesienny dwuczęściowy z weluru (watowany i na podszewce) i dwa zimowe. Jeden cieplejszy drugi troszkę cieńszy. Butków nie mamy wcale bo nie są nam potrzebne. Mamy kombinezony ze stópkami.

ja nie mam tego problemu gdzie chowac ciuszki oli bo naprawde mam ich mało, niestety nie miałam od kogo dostac, a szkoda. To co kupilam kiedys w lumpkach to juz za małe a wiekszych nie ma za duzo :( brak kasy na nowe, wiec jak cos fajnego sie uda na allegro za pare groszy wylicytowac to biore

Widzę ,że niektóre z Was szaleją z kombinezonami :-D:-D:-D
Ja mam 1 kombinezon jesienny 2 częsciowy ten z misia i 1 zimowy .
Spokojnie wystarczy :tak::tak:
Butów zimowych też nie posiadam .Mam miękkie adidaski i tatkie paputki .
W paputkach często mała jest też w domku normalnie ;-)
Ubrania - Paputki :: naturalna mama
Zabawki mam w skrzynkach z Ikea i jestem zadowolona:tak:

reklama
Do góry