reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Anik tylko dla chlopakow nie ma takiego wyboru :-(

...trzeba sie za dziewczynke zabrac- wy juz dzisiaj mozecie -tak dla zgody:-p

Marisamm o coś takiego by mi chodziło ale jak już to na przyszły sezon teraz to czapek różnych mamy ale ta by mi pasowała.As co o tej sądzisz?

Jak chcecie jakieś takie czapeczki to ja mogę zrobić ,ale dopiero w styczniu ,bo od dziś małej sukienkę do chrztu zaczynam robić i czasu brak .;-)
Wzór jaki wybierzecie to taki się zrobi ,to żaden problem :-D:-D:-D
azula w ofercie na dole masz wyraźnie napisane
CZAPECZKA NADAJE SIĘ NA JESIEŃ.
Ta czapka robiona jest również słupkami i widoczne są dziurki .Po założeniu na główkę te dziurki bardziej widać i jest taki ażurek wtedy widoczny.

Chcąc zrobić czapkę na zimę trzeba ją zrobić cieńszym szydełkiem lub wykonać półsłupkami ,żeby nie było dziurek ,ale wtedy wiadomo więcej włóczki ,więcej roboty = cena wyższa
:baffled:
Dlatego ceny tych czapek są tak różne .;-)

Ostatnia edycja:
dokładnie, czapeczka na jesień albo wiosnę, za duże dziury ma na zimę;
ja zamówiłam małpkę dla Młodego, a dla koleżanki miki i krówkę;
ciepłe są bo to wełenka albo coś w podobie, ale na zimę się nie nadają..

ale dzieciaki w nich świetnie wyglądają:tak:

dzisiejsze zakupy

Załączniki

• SAM_0336.jpg
    SAM_0336.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 59
  • SAM_0337.jpg
    SAM_0337.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Pieszczoszka no prześliczne ,a jaka Lala dla Lali:-).No ,a jak by tak np pod taką czapkę wsadzić np z cienkiego polaru pod spód to by i jesień i zimę się obleciało byle dziecku główka az tak nie podrosła:tak:

Do góry