reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
A ja dzisiaj na kolejną zakupową wyprawę od rana się wybieram. Na dzisiaj planuję głównie zakup śpiochów, kilku kaftaników i oczywiście zobaczę co mi jeszcze w ręce wpadnie :)

Jeszcze mi się przypomniało: od poniedziałku w Lidlu tydzień maluszka. Zajrzyjcie sobie na stronkę i popatrzcie. Może znajdziecie coś dla siebie albo swoich pociech. Mi siostra bardzo poleca wkładki laktacyjne, tylko że one nie zawsze są w ofercie więc może warto.

http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-C47E3A8F-7844F9B3/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=24589

Ostatnia edycja:
she najlepsze jest to że ja jeszcze nic nie kupiłam... :no: a takie mam ciśnienie... :-D jak mi gotówka wpłynie to zamówię dwa komplety pajacyków bawełnianych (po 3 szt) i może paczkę bodziaków (7szt)... :-D żeby jednak coś nowego było...

Dla Julki dostałam ciuszki po mojej chrześnicy która jest półtora roku starsza, co nieco dokupiłam a półtora roku później urodziła się córa mojej siostrze :-D więc w sumie skład po trzech dziewczynach i uniseks po małym sąsiedzie :-D

Katasza dzięki za info... szkoda że mam najbliższego lidla 20km od siebie...

Annte u nas padło na Espiro Atlantic :tak: na żywo też się solidnie prezentuje... tylko jeszcze kminię czy 2w1 czy 3w1 ale chyba wezmę z fotelikiem od razu... ;-)

katasza własnie sie zastanawialam nad tymi wkladkami, bo nigdy nie uzywałam i nie wiem jakiej jakosci. Spróbuję, do tej pory preferowąlam belli

fiore byłam wczoraj w kilu sklepach z zabawkami ale nigdzie nie widziałam tego konika morskiego co chciałaś. Więc jedyna opcja to ebay-jeśli bys chciała to dla mnie nie ma problemu zamówić dla Ciebie i wysłać. Jesli chcesz to mogę sprawdzić dla Ciebie kosztyy wysyłki ale myślę,że będzie to max 5 funtów (25zł)-ostatnio wysyłałam coś do PL i zapłaciłam za przesyłkę lekko ponad 0,5kg dokładnie Ł5,10.
Ewentualnie mogę napisac do sprzedawcy zapytanie ile by do Ciebie wysyłka kosztowała aby uniknąć podwójnej opłaty za wysyłkę(w sensie do mnie a potem do Ciebie)

katasza, kikolek ja uzywalam tych wkladek i sa ok, teraz mam zamiar jechac i kupic sobie z 3 okapowania.nie wiem jak jest z ich dostepnoscia w polskim lidlu bo ja ich uzywalam jak mieszkalam w Irlandii

Super zakupy dziewczyny!!!!
Paula ale masz zapasy:tak:
Ja wczoraj pochodzilam po lumpkach i nic nie kupilam dla maluszka,wszystko co mi w rece wpadalo to albo typowo dla dizewczynki albo typowo dla chlopca:baffled: Wiec kupilam Misi spodnie i koszule:-D

ooo zeżarło mi część posta
zatem c.d.
2. ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: NAVINGTON Cadet (3w1) wózek głęboko-spacerowy skórzana rączka i pałąk! + fotelik BeSafe IZI GO Dostawa GRATIS

3. ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: SKATE 2012 zestaw (3w1) wózek głęboko-spacerowy + fotelik Maxi Cosi CITI

może ktoras z Was może się podzielić jakąś opinią na tamat ktoregos z nich

PS. pewnie mnie nie kojarzycie, kiedys tu bylam się przedsawiałam, ale potem dłuuuugo mnie nie było, czasem tylko coś podczytałam, ale Wy dałyście mi kopa i zaraziłyście mysleniem o zakupach bo jakos do tej pory twierdzilam ze jeszcze mam czas, a to juz przeciez tylko 3 m-ce !!!!:szok:

reklama
Mailen :D no fakt to jeszcze 3 miesiące ale też tylko 3 miesiące.

Ja jutro do kuzynki po 3 wory (60 litrowe) ciuszków jadę... o ludzie ile to będzie przebierania :baffled::baffled::-p
Chyba dwie szuflady w komodzie mi nie starczą na to wszystko. :dry:
Mam już parę nowych ciuszków, głównie pajace, bo to ciężko w lumpach dostać.
Dziś też się pokusiłam o takowe zakupy:) moja mama to wpada w większy szał zakupów niż ja :szok: ja mam taki mały hamulec "jeszcze"

Pozdrówka :*

Do góry