reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
a to nie chodziło przypadkiem o te łóżeczka z IKEA?
SOMNAT Łóżko dziecięce - IKEA

Raczej nie. Tam w opisie jest,że ma 3 stopnie regulacji oraz 2 wyjmowane szczebelki. Ja mam łóżeczko w ikei i regulacja jest tylko 2 stopnie-na samej górze i na samym dole (a szkoda,bo kręgosłup było wcześniej czuć a jak mała jeszcze tylko siedziała,to ten środkowy stopień by był jak znalazł) no i łóżeczko z ikei nie ma szczebelków wyjmowanych. No ale za to cenowo jest dużo bardziej atrakcyjne więc nie ma co narzekać-mnie wystarcza.

to i ja sie pochwale pierwszymi zakupami :-). Było i coś dla mnie i coś dla maleństwa. Znalazłam super spodnie ciazowe w h&m czarne rurki i w całkiem przystępnej cenie.Spodnie są rewelacja nie dośc ze wygodne to wyszczuplają nogi i tyłek a podkreślają brzuszek :-) Dla maleństwa kupiłam welurkowe spodenki w kolorze zielonym do tego śliczną czapeczke i bluzeczke do kompletu :-) i nie mogę się na nie napatrzeć :-)

SAM_7034.jpgSAM_7040.jpgtak jak pisałam wczesniej to wklejam zdjecia:) spodnie i bluzka zakupione dzisiaj:)

Pieszczoszka, a ja sie martwilam ze mam za duzy brzuchol:) fakt faktem mam nieco wiekszy od Twojego ale w koncu niedawno urodziłam Staśka:) a ja juz sobie wymyslałam jakies wielowodzia itd:) ciuszki cudne, ja kupilam dzis sporo ciuszkow dla dzieciatka, zarowno rozowych jak i blekitnych:) zobaczymy ktore sie przydadza... kupilam takze dla siebie eleganckie spodnie ciążowe z mysla o świetach, zaplacilam cale 2,50:) a sa calkiem fajne:)

no ja mam konkretny brzuchol ale powiem CI ,że dobrze mi z tym :) jak mozesz pokaz jakie spodnie kupiłaś;) Powiem Ci ,że za ciazowymi spodniami sie nachodziłam wszedzkie ceny 160zł za takie spodnie dobrze ,że trafiłam na taka obnizke i dałam 90zł a na ciuchach jedne były ciazowe swietne ale byly troche za małe;(

reklama
Do góry