reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
no szkoda;( Ogolnie fajnie jak bysmy sie spotkały w takim gronie majowych mamusiek
Pieszczoszka wybacz nie zauważyłam zaraz naprawię swój błąd
Wysłałam wiadomości do administratora ona już będzie wiedzieć co zrobić z moim poprzednim wpisem.
Pozdrawiam i bezbolesnych porodów życzę
Wysłałam wiadomości do administratora ona już będzie wiedzieć co zrobić z moim poprzednim wpisem.
Ostatnia edycja:
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
aluśka nic sie nie stało tylko ci tak napisałam ,że jak bys miała cos wiecej ogłoszen to mozesz tam pisać
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
oj fajnie, ale to niestety malo realne... dobrze ze mamy chociaz forum
No forum to duzo daje wsparcie i wogole uzalezniłam sie od wchodzenia tutaj
Ja już zgłosiłam ten post na moderatorni.Pieszczoszka wybacz nie zauważyłam zaraz naprawię swój błąd
Można pisać tylko reklamę swoich aukcji na wątkach ,gdzie się udzielamy za zgodą użytkowników danego wątku.
Wstawianie takiego info na innych wątkach jest łamaniem regulaminu forum BB
cytuję:
15.Na forum Babyboom - BabyBoom istnieje możliwość umieszczania treści reklamowych, ale tylko w działach do tego wyznaczonych.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
pieszczoszka1988 ale ty masz już fajny brzuszek. Z tego co widze na suwaczku to jesteśmy w tym samym momencie ciązy :-) i ja już się nie mogę doczekać aż ten brzuchol będzie już taki typowo ciązowy.
dziekuje ale powiem Ci szczeze,ze jak tak nagle wywali brzuch to sie nie ma w co ubrac hehe dlatego wczoraj takie zakupy a i tak jeszcze musze wiele kupic
reklama
Stokrotka812
Fanka BB :)
Kurcze ja na razie jakoś nie jestem przekonana do lumpeksów. Na razie to poza moim horyzontem jakoś;-);-)
Podziel się: