reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Pieszczoszka wybacz nie zauważyłam :zawstydzona/y: zaraz naprawię swój błąd:tak:

Wysłałam wiadomości do administratora ona już będzie wiedzieć co zrobić z moim poprzednim wpisem.

Pozdrawiam i bezbolesnych porodów życzę:cool2:

Ostatnia edycja:
Pieszczoszka wybacz nie zauważyłam :zawstydzona/y: zaraz naprawię swój błąd:tak:

Wysłałam wiadomości do administratora ona już będzie wiedzieć co zrobić z moim poprzednim wpisem.

Pozdrawiam i bezbolesnych porodów życzę:cool2:
Ja już zgłosiłam ten post na moderatorni.
Można pisać tylko reklamę swoich aukcji na wątkach ,gdzie się udzielamy za zgodą użytkowników danego wątku.
Wstawianie takiego info na innych wątkach jest łamaniem regulaminu forum BB
cytuję:
15.Na forum Babyboom - BabyBoom istnieje możliwość umieszczania treści reklamowych, ale tylko w działach do tego wyznaczonych.

pieszczoszka1988 ale ty masz już fajny brzuszek. Z tego co widze na suwaczku to jesteśmy w tym samym momencie ciązy :-) i ja już się nie mogę doczekać aż ten brzuchol będzie już taki typowo ciązowy.

pieszczoszka1988 ale ty masz już fajny brzuszek. Z tego co widze na suwaczku to jesteśmy w tym samym momencie ciązy :-) i ja już się nie mogę doczekać aż ten brzuchol będzie już taki typowo ciązowy.

dziekuje:p ale powiem Ci szczeze,ze jak tak nagle wywali brzuch to sie nie ma w co ubrac hehe dlatego wczoraj takie zakupy a i tak jeszcze musze wiele kupic :p

reklama
Do góry