reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
a to nie chodziło przypadkiem o te łóżeczka z IKEA?
SOMNAT Łóżko dziecięce - IKEA

Raczej nie. Tam w opisie jest,że ma 3 stopnie regulacji oraz 2 wyjmowane szczebelki. Ja mam łóżeczko w ikei i regulacja jest tylko 2 stopnie-na samej górze i na samym dole (a szkoda,bo kręgosłup było wcześniej czuć a jak mała jeszcze tylko siedziała,to ten środkowy stopień by był jak znalazł) no i łóżeczko z ikei nie ma szczebelków wyjmowanych. No ale za to cenowo jest dużo bardziej atrakcyjne więc nie ma co narzekać-mnie wystarcza.

to i ja sie pochwale pierwszymi zakupami :-). Było i coś dla mnie i coś dla maleństwa. Znalazłam super spodnie ciazowe w h&m czarne rurki i w całkiem przystępnej cenie.Spodnie są rewelacja nie dośc ze wygodne to wyszczuplają nogi i tyłek a podkreślają brzuszek :-) Dla maleństwa kupiłam welurkowe spodenki w kolorze zielonym do tego śliczną czapeczke i bluzeczke do kompletu :-) i nie mogę się na nie napatrzeć :-)

SAM_7034.jpgSAM_7040.jpgtak jak pisałam wczesniej to wklejam zdjecia:) spodnie i bluzka zakupione dzisiaj:)

Pieszczoszka, a ja sie martwilam ze mam za duzy brzuchol:) fakt faktem mam nieco wiekszy od Twojego ale w koncu niedawno urodziłam Staśka:) a ja juz sobie wymyslałam jakies wielowodzia itd:) ciuszki cudne, ja kupilam dzis sporo ciuszkow dla dzieciatka, zarowno rozowych jak i blekitnych:) zobaczymy ktore sie przydadza... kupilam takze dla siebie eleganckie spodnie ciążowe z mysla o świetach, zaplacilam cale 2,50:) a sa calkiem fajne:)

no ja mam konkretny brzuchol ale powiem CI ,że dobrze mi z tym :) jak mozesz pokaz jakie spodnie kupiłaś;) Powiem Ci ,że za ciazowymi spodniami sie nachodziłam wszedzkie ceny 160zł za takie spodnie dobrze ,że trafiłam na taka obnizke i dałam 90zł a na ciuchach jedne były ciazowe swietne ale byly troche za małe;(

reklama
Do góry