reklama
Co się łamiesz ,ja też zakupów jeszcze nie robiłamAS 76 tak patrzę i widzę ze masz termin na dZien przede mną ja 19 maj ) a zakupów NIC ((
Jutro genetyczne i jak wszystko oki będzie to z tej radości pieluszki minkee sobie zamawiam.
dziuba_1
Aktywna w BB
No i stało się pierwsze zakupy już za mną ale tylko dlatego że 30.11 mam obronę a się w eleganckie spodnie nie zapinam więc mam pierwsze ciążówki
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
o dziuba 1 widze ze tez z bielska białej
dziuba_1
Aktywna w BB
No dokładnie, zajrzyj na regionalny (wątek który sama zakładałaś) żeby tu nie zaśmiecać prywatą dopowiem tylko że mamy też termin na ten sam dzień
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ok dziuba napisałam ci na reg.
Patina26
Fanka BB :)
Ja kupiłam sobie jeansy jestem bardzo zadowolona sa super , obchodzę do maja a napewt pozniej
Piękne Jeansy Ciążowe !!! roz. S -XXL tu rozm XL (1908807293) - Aukcje internetowe Allegro
Piękne Jeansy Ciążowe !!! roz. S -XXL tu rozm XL (1908807293) - Aukcje internetowe Allegro
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Ja kupiłam sobie jeansy jestem bardzo zadowolona sa super , obchodzę do maja a napewt pozniej
świetne ja kupie podobne tez z allegro
Jutro genetyczne i jak wszystko oki będzie to z tej radości pieluszki minkee sobie zamawiam.
Ja tez z pierwszymi zakupami czekałam na usg genetyczne I jak okazało się że ok to jeszcze tego samego dnia kupiłam ubranka :-)
Kupiłam identyczne z H&M tylko czarne w taniaku za 3 zł. Dwa razy miałam ubrane, są super wygodne
reklama
Stokrotka812
Fanka BB :)
Jeanta, termin mamy na ten sam dzień i ja też na razie nie mam ubranek, także nie martw się, nadrobimy jeszczeAS 76 tak patrzę i widzę ze masz termin na dZien przede mną ja 19 maj ) a zakupów NIC ((
Podziel się: