reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

a co do ciuchów ciążowych to ja jak na razie kupiła sobie tylko kurtkę zimową bo później to już nic nie znajdę a w moje się nie zmieszczę za parę miesięcy bo jak by nie było to w marcu może być jeszcze mroźno a to już 7 miesiąc będzie. Teraz czas rozejrzeć się za jakimiś spodniami bo moje zaczynają mnie uwierać w brzusio.

reklama
ja w sobotę kupiłam sobie krem elancyl przeciw rozstępom drogi niestety bo prawie 140zł ale duża butelka ponoć ma starczyć nawet na 2,5 mies ma bardzo dobre opinie i się skusiłam, zobaczymy ma duży plus już bo ma lekką konsystencję i szybko się wchłania a na tym mi zależało. Ja niestety mam skłonność do rozstępów więc pewnie nawet mi kremy nie pomogą:-( ale w końcu nadzieja umiera ostatnia...:-(
Ja tez mam skłonność, ale będę dbać żeby na brzuszku i biuście żaden nie zagościł :) Zobaczymy, Martusia musimy być dobrej myśli...no i wklepywać ;-)

Moja mama dzis pojechała z tata na jakieś zakupy niby po jedzenie:D a nakupiła mi ślicznych śpioszków i kawtaników podobno nie mogła się oprzeć:p A ja juz za niedługo musze zamówić sobie na allegro ogrodniczki ciążowe bo już pokaźny mam brzusio jak na prawie 4 mies. Znajoma powiedziała ze ona taki miała w 7 hehe

Kikolek, podaj linki. Będziemy się wystrzegać rzeczy od tego sprzedawcy.
Z zakupów polecam serie Babydream dla kobiet w ciąży, zarówno płyn jak i balsam ekstra!
Leginsy Ciążowe Getry Legginsy Długie 40 L 170 (1876629926) - Aukcje internetowe Allegro i -30% Ciążowa spódnica ołówkowa KOLORY 44 X XL (1882862951) - Aukcje internetowe Allegro
stokrotka a powiedz widziałaś może taki żel do kąpieli? Ja w 2 pierwzych ciążach go używąłam a teraz nie mogę go znaleźć, a był super

Kilolek przykro mi:-( A nie mozesz oddac?
ie chce mi się w sumie. Duzo nie wydalam, a za zwrot będę musiała zaplacić (za przesylkę) leginsy będę nosiła po domu

tak, ja wiem, ze to linia z rossmana tylko interesuje mnie czy nadal produkują żele do kąpiali z tej lini, bo nie mogę znaleźć

reklama
Do góry