reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

nie, to nie to
wczesniej te produkty były w innych opakowaniach i było to to
Rossmann, Babydream, Żel do kąpieli i pod prysznic na okres ciąży oraz karmienia piersią - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
ale odkąd zmienili opakowania juz nie widziałam żelu pod prysznic zamiast niego pojawił się plyn do kąpieli, którego wczsniej nie było. A w moim rossmanie nie ma kogo zapytać, bo baby nieprzyjemne i na kasie czasu nie mają a między półkami tylko ochronna która uż zupełnie nic nie wie

reklama
dzięki, jak mozesz to podpytaj. Może być tak, ze u mnei poprostu nie ma, bo rossaman jest mały(jak wszystko na tym zadupiu) i mają niepelny asortyment

Kikolek właśnie nie ma tego żelu nigdzie, sprawdziłam już w 2 Rossmanach. Może chwilowo wycofali ?! Będę sprawdzać i jak się pojawi dam Ci znać.
Moje legginsy jeszcze nie przyszły jak będą dobrej jakości dam Ci znać.

Kikolek rozumiem, ja też się kiedyś nacięłam na bluzę która była cienka jak papier:eek: że też ludzie się nie wstydzą takich bubli wystawiać.

Dziewczyny, doszły moje drugie spodnie SPODNIE CIĄŻOWE JEANS RURKI 2 KOL. rozm. S (1900026828) - Aukcje internetowe Allegro . Na początku zamawiałam M tak jak poprzednio, ale po namyśle zmieniłam na rozmiar S i to był dobry pomysł, bo spodnie leżą dobrze, na nogach są dopasowane i nie wiszą na pupie, pas jest trochę mniejszy, ale jak na razie wystarczy taki. Gatunkowo spodnie są ok jak na imitację jeansu.Także polecam.

reklama
Majowki!!!Ja wchodze w moje jeansy biodrowki "rozciagliwe",dzis maz mi przyniosl z piwnicy spodnie,ktore "schowalam" jak przytylam i wchodze w nie bez problemu.Ciazowe musialam odstawic,bo mi spadaja,ale jeszcze sie przydadza,oj napewno!
JEzeli chodzi o zakupy,to mam oko na jeden dlugi "sweter":confused: sweter.jpg Chyba w czwartek sobie go kupie :-) Wczesno mikolajkowy prezent!

Do góry