reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

fajny sweterek
ale czy on nie bedezie gryzł lub nie zrobi sie z niego szmata podczas prania? mi tez podobaja sie takie swetry ale jak pomysle ze bede muiala go wyprac a potem do kosza to mi sie odechciewa :)

reklama
Czarna mam juz jeden z tego samego materialu,ale krotki.Nie gryzie i sie "nie szmaci" :-) Rok temu kupilam fioletowy,podobny ale wlasnie wiedzialam ze jego niska cena cos mi brzydko pachnie(w innej sieci sklepow zakupilam) i faktycznie sie "skuleczkowal" po pierwszym praniu :-(

Witam,
Drogie Panie zpraszam na moje aukcjie, wystawiłam troszkę rzeczy po moim synku
biggrin.gif
. Rzeczy są bardzo dobre jakościowo, w bardzo dobrym stanie. Wyprane wyprasowane. Można śliczną wyprawkę z nich zrobić. UWAGA - dużo ubranek to unisex.
także ciążowe ubrania

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Życzę szczęśliwych rozwiązań :-)

Świetne są te body, szczególnie z pierwszej strony! I faktycznie nie drogie, bo Endo trochę kosztują, ale i tak się chyba na coś skuszę.

Świetne są te body, szczególnie z pierwszej strony! I faktycznie nie drogie, bo Endo trochę kosztują, ale i tak się chyba na coś skuszę.
Tak krawiec kraje jak mu materiału staje :-D:-D
Mnie stać na drogie rzeczy ,ale po co?
Maleństwa tak szybko rosną ,że taki ciuszek często jest na 2-3 tygodnie i dlatego uważam,że na początek firmówka to zbędna rzecz.
Potem to jak najbardziej ,bo dziecko przynajmniej zdąży to kilka razy więcej założyć.;-):-):-)
Oczywiście każdy robi jak chce i mi nic do tego ,ale ja mam właśnie takie zdanie.:rofl2::rofl2:

nie ma co szaleć z maluśkimi ubrankami:) wyprawka na razie wystarczy. dużo gości przynosi na początku masę takich śliczności, przy Bartku poszaleliśmy z mężem i nakupiliśmy pełno szmatek (na szczęście zaczęliśmy od 62) i niektórych Bartuś nawet raz nie założył (choć uparcie przebierałam go kilka razy dziennie;)) brakować zaczyna dopiero około 74:) i zgadzam się z AS, że nie ma co kupować markowych śpiochów, bo to jest po prostu wyrzucanie kasy w błoto, lepiej te pieniądze zainwestować w lepszy wózek, czy leżaczek. tańsze rzeczy nie są brzydsze:) ale jak kto woli, my już szaleć nie będziemy:)

reklama
a u mnie przyszły spodnie ciążowe:
http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-jeans-2-kolory-xs-i1925500849.html

n
awet fajne i takie na teraz, bo wzięłam rozmiar na obecny wymiar xs i wcale nie żałuję. Imitacja jeansu, ale spodnie bawełniane. mogę polecić.

Co do ubranek dla dzieciaczków, ja jeszcze się powstrzymuję przed zakupami, bo to moim zdaniem za wcześnie, nie chciałabym zapeszać. Fajna stronka podana przez As. Myślę, że nie będę szalała z drogimi ubrankami, bo rzeczywiście maluch tak szybko rośnie. Na pewno będziemy mieli i tak masę wydatków jak się urodzi, bo to pierwsze dziecko i nie mamy żadnego wózka, ani gadżetów, więc tym bardziej nie będzie za co szastać. Dla mnie ważne, żeby była bawełna i żebym mogła prać w wysokich temperaturach, bo wtedy zabija się bakterie, ale firma nie ma dla mnie znaczenia.

Do góry