reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Flaurka co Ci sie w sandałach nie podoba dla chłopaka fajne i w kolorze maskującym .Nie wiesz co znaczy mieć garderobę z 3/4 różowych złożoną(no takie przeważnie sa dla dziewuszek) teraz w lumpku po 2-3 zł dżinsy na szybko kupowałam bo bym miała niezbyt różowego prosiaczka;-):-)Co do stolika to pewnie ,że jak najbardziej ale o kulturalnej konsumpcji to trzeba chwilowo zapomniec ,a stoliczek to i do malunków i innych rzeczy się doskonale nada ja coś w stylu retro chyba potem poszukam bo takie mamy meble

reklama
Zmieniam zdanie po zalozeniu ich na dziecia w pelnym rynsztunku - mierzylam na same rajstpy i wygladal groteskowo - w spodniach super, latem chyba ze skarpetkami - czy na gole nogi zakladacie sandalki latem?

Hehe, Pieszczoszka - juz mala do komercyjnych marek przyzwyczajasz?:)) Pamietam ze swojego dziecinstwa jakie bylo parcie na adidasy i levisy - wtedy to była rzadkość, kupowana spod lady.

Olisia - biale cudne, ale czy praktyczne? No i ja wolalam z zakrytymi palcami, ale to dlatego, ze mlody bedzie ich uzywal nie tylko na chodniku, a sama z siebie wiem, jak mnie piasek w butach wkurza.

Ja po cichu licze, ze uda mi sie te sandalki sprzedac, lub oddac komus w zamian za cos - bo sorki, ale 139 PLN to mi nawet na moje buty szkoda, ktore ponosze dluzej niz 3-4 miesiace.

Jak kupujecie buty to ile wieksze? Te nasze maja tak ok 1cm luzu - wystarczy?

Tak Flaurka wystarczy ten 1 cm luzu :)

A ja oglądałam też w Dajszmanie :p sandałki dla małego i fakt wizulalnie szału nie robią :-D ale jeszcze idę tu koło domu bo babeczka miała większy wybór ;-)

Olisiaa ja bym też wolała z zakrytymi palcami ;-)

co do zakrytych czubków to zastanawialam sie zeby byly zakryte ale jak sobie pomyslałam ze latem przy upale 30 stopni mialaby latac w zakrytch czubkach to nie usmiecha mi sie to. Wiem sama po sobie ze wtedy najchetniej latam na boso albo w japonkach. I w sumie sama nie wiem co teraz, pewnie jeszcze pochodze i popatrze gdzies indziej za sandaczami ale ostatnio jak bylam w boti to mieli same z takiej sztucznej tkaniny i kosztowały prawie 80zl wiec wolałabym dolozyc te 20zl i zeby byly porzadniejsze

reklama
Do góry