reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Flaurka co Ci sie w sandałach nie podoba dla chłopaka fajne i w kolorze maskującym .Nie wiesz co znaczy mieć garderobę z 3/4 różowych złożoną(no takie przeważnie sa dla dziewuszek) teraz w lumpku po 2-3 zł dżinsy na szybko kupowałam bo bym miała niezbyt różowego prosiaczka;-):-)Co do stolika to pewnie ,że jak najbardziej ale o kulturalnej konsumpcji to trzeba chwilowo zapomniec ,a stoliczek to i do malunków i innych rzeczy się doskonale nada ja coś w stylu retro chyba potem poszukam bo takie mamy meble

reklama
Zmieniam zdanie po zalozeniu ich na dziecia w pelnym rynsztunku - mierzylam na same rajstpy i wygladal groteskowo - w spodniach super, latem chyba ze skarpetkami - czy na gole nogi zakladacie sandalki latem?

Hehe, Pieszczoszka - juz mala do komercyjnych marek przyzwyczajasz?:)) Pamietam ze swojego dziecinstwa jakie bylo parcie na adidasy i levisy - wtedy to była rzadkość, kupowana spod lady.

Olisia - biale cudne, ale czy praktyczne? No i ja wolalam z zakrytymi palcami, ale to dlatego, ze mlody bedzie ich uzywal nie tylko na chodniku, a sama z siebie wiem, jak mnie piasek w butach wkurza.

Ja po cichu licze, ze uda mi sie te sandalki sprzedac, lub oddac komus w zamian za cos - bo sorki, ale 139 PLN to mi nawet na moje buty szkoda, ktore ponosze dluzej niz 3-4 miesiace.

Jak kupujecie buty to ile wieksze? Te nasze maja tak ok 1cm luzu - wystarczy?

Tak Flaurka wystarczy ten 1 cm luzu :)

A ja oglądałam też w Dajszmanie :p sandałki dla małego i fakt wizulalnie szału nie robią :-D ale jeszcze idę tu koło domu bo babeczka miała większy wybór ;-)

Olisiaa ja bym też wolała z zakrytymi palcami ;-)

co do zakrytych czubków to zastanawialam sie zeby byly zakryte ale jak sobie pomyslałam ze latem przy upale 30 stopni mialaby latac w zakrytch czubkach to nie usmiecha mi sie to. Wiem sama po sobie ze wtedy najchetniej latam na boso albo w japonkach. I w sumie sama nie wiem co teraz, pewnie jeszcze pochodze i popatrze gdzies indziej za sandaczami ale ostatnio jak bylam w boti to mieli same z takiej sztucznej tkaniny i kosztowały prawie 80zl wiec wolałabym dolozyc te 20zl i zeby byly porzadniejsze

reklama
Do góry