reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Suse clarki to bardzo dobre buciki bynajmniej dla mojej gąsienicy-córuś mam też z Bartka i takie zdrowotne z postepu też fajne bo sznurowane i na pierwsze kroki fajne ,a sznurowanie to i na węższą i na pulchniejsza wchodzi to samo jak na kilka rzepów bucik jest (no ale fajne do wkładania ale Amelka je lubi odpinać:eek:) no ja tylko używki mam ale przy obecnie stópce 18 to zupełnie nie używane tzn do wózeczka więc jak nówki

pieszczoszka na oko widać ,że te butki są niskie w podbiciu .
Musisz wybierać butki bardziej wycięte z przodu lub głęboko sznurowane ;-)
Ja miałam ten problem z Klaudią ,a z Karolą raczej wszystkie buty są oki.
Te befado co jej ostatnio kupiłam (wklejałam link na fb) mają tylko zakrycie na paluszki i one wchodzą spokojnie nawet na pulchniutką nóżkę .:tak:

azula my je mamy do wózka ,bo Karola jeszcze nie chodzi .U nas rzepy bardzo ładnie trzymają ,a swoją drogą to Karola ich jeszcze sama nie odpina .
Odpięła chyba raz czy dwa powiedziałam nie wolno i na razie ich nie tyka ,ale zobaczymy jak długo :-D:-D
Po domu to mamy paputki ,skarpetki z ABSem lub bose stópki :-p:-p

he to u nas sznurowane były na 5 sekund dosłownie ,bo moje dziecię kocha wszelkie sznureczki i z zamiłowaniem ciągnie do tej pory aż rozwiąże ,a jak sie rozwiązać nie dały bo mądra matka zawiązała na podwójną kokardką to był alarm na cały dom i pewnie okoliczne uliczki .:-D:-D:-D
A mamy takie befado ,bo befado mam naprzeciwko domu ,więc innych nie kupuję
Gallery - Category: Poniemowlęce - Image: Speedy 130P023

reklama
Do góry