reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

u nas kąpiel to moja dzialka, adam bał sie brac na rece 2-kilogramowego Stasia, kapałam go w wanience trzymając na ręce i myjąc myjką, pozniej kładłam na dno pieluszkę a synka na nią, a teraz kapiemy sie w duzej wannie i trenujemy wyciąganie korka z wanny:)

reklama
Ja planuje kapiele zlecic mezowi. Psa kapie ja ;) Zreszta nie da sie porownac, bo Wigora kapiemy raz na kwartal, latem troche czesciej, ale bez kosmetykow, tylko splukanie woda.

W sobote idzien na targi ciazowo-dzieciowe, to sobie poogladam, co jest na rynku :)

Witam, moje dziecko również majowe, więc ciuszki, które sprzedaję powinny rozmiarowo pasować na Wasze Maluszki:)) Nie wiem czy już się tym zajmujecie, ja szybko szalałam z zakupami:)) Zapraszam!
http://allegro.pl/myaccount/sell.php

ps. Basienia, widziałam, że jesteś z Bydgoszczy- gdybyś miała jakieś wątpliwości dotyczące porodówek, szkoły rodzenia, pediatrów- pisz śmiało, może będę mogła jakoś pomóc...:)) co do tych wiaderek, to widziałam też z innych firm, ale mojemu synkowi by chyba nie podeszło coś takiego- od urodzenia nienawidzi jak jest ciasno- musi mieć przestrzeń. Ale moja mama miała okazję obserwować taką kąpiel i ponoć Maluszek był zachwycony!!:)

to chyba zależy co lubisz w siebie wsmarowywać - czy gęste czy rzadkie. Ja tam nie lubię nic smarować. Wolałabym żel pod prysznic tylko nie mogę dostać

reklama
Ja tez nie lubie się smarowac no ale czasem trzeba ;-) Ja z palmersa stosowałam ten balsam i byłam zadowolona,łatwo się rozsmarowywał,szybko się wchłaniał.

Do góry