u nas kąpiel to moja dzialka, adam bał sie brac na rece 2-kilogramowego Stasia, kapałam go w wanience trzymając na ręce i myjąc myjką, pozniej kładłam na dno pieluszkę a synka na nią, a teraz kapiemy sie w duzej wannie i trenujemy wyciąganie korka z wanny
reklama
Stokrotka812
Fanka BB :)
Ciekawe jak u nas będzie. Jeśli chodzi o kota to od początku kąpał go mąż Pewnie Maluszka też chętnie będzie kąpał.
wikasik
Jestesmy w komplecie :)
Ja planuje kapiele zlecic mezowi. Psa kapie ja Zreszta nie da sie porownac, bo Wigora kapiemy raz na kwartal, latem troche czesciej, ale bez kosmetykow, tylko splukanie woda.
W sobote idzien na targi ciazowo-dzieciowe, to sobie poogladam, co jest na rynku
W sobote idzien na targi ciazowo-dzieciowe, to sobie poogladam, co jest na rynku
Aestima
Witam, moje dziecko również majowe, więc ciuszki, które sprzedaję powinny rozmiarowo pasować na Wasze Maluszki) Nie wiem czy już się tym zajmujecie, ja szybko szalałam z zakupami) Zapraszam!
http://allegro.pl/myaccount/sell.php
ps. Basienia, widziałam, że jesteś z Bydgoszczy- gdybyś miała jakieś wątpliwości dotyczące porodówek, szkoły rodzenia, pediatrów- pisz śmiało, może będę mogła jakoś pomóc...) co do tych wiaderek, to widziałam też z innych firm, ale mojemu synkowi by chyba nie podeszło coś takiego- od urodzenia nienawidzi jak jest ciasno- musi mieć przestrzeń. Ale moja mama miała okazję obserwować taką kąpiel i ponoć Maluszek był zachwycony!!
http://allegro.pl/myaccount/sell.php
ps. Basienia, widziałam, że jesteś z Bydgoszczy- gdybyś miała jakieś wątpliwości dotyczące porodówek, szkoły rodzenia, pediatrów- pisz śmiało, może będę mogła jakoś pomóc...) co do tych wiaderek, to widziałam też z innych firm, ale mojemu synkowi by chyba nie podeszło coś takiego- od urodzenia nienawidzi jak jest ciasno- musi mieć przestrzeń. Ale moja mama miała okazję obserwować taką kąpiel i ponoć Maluszek był zachwycony!!
kilolek
podwójna listopadowa mama
właśnie sobie zakupiłam leginsy ciążowe, czarne. Jak zdadzą egzamin to sobie jakies kolorki zamówię.
I taką oto spódniczkę:-30% Ciążowa spódnica ołówkowa KOLORY 44 X XL (1882862951) - Aukcje internetowe Allegro
I taką oto spódniczkę:-30% Ciążowa spódnica ołówkowa KOLORY 44 X XL (1882862951) - Aukcje internetowe Allegro
Carmella
Mama Marcela :)
My dostaliśmy niedawno wózek spacerówkę
Stokrotka812
Stosowałyście balsam marki Palmers? Uwielbiam zapach masła kakaowego, więc postanowiłam zamówić tylko nie wiem czy balsam czy skoncentrowany krem? Poniżej linki:
PALMERS KREM MASŁO KAKAOWE ROZSTĘPY CIĄŻA + GRAT (1873127264) - Aukcje internetowe Allegro
PALMERS BALSAM 250 ML ROZSTĘPY , CIĄŻA + GRATIS (1873127261) - Aukcje internetowe Allegro
PALMERS KREM MASŁO KAKAOWE ROZSTĘPY CIĄŻA + GRAT (1873127264) - Aukcje internetowe Allegro
PALMERS BALSAM 250 ML ROZSTĘPY , CIĄŻA + GRATIS (1873127261) - Aukcje internetowe Allegro
Stokrotka812
Kikolek ja też nie lubię, ale staram się przyzwyczaić, bo najwyższy na to czas ;-)
reklama
Podziel się: