reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
a ja tam mam od początku swój GRACO i wcale nowego szukać nie muszę .
Mój wózek dla mnie jest idealny !!!! :tak::tak:
A pojeżdżę nim jeszcze spokojnie ze 2 lata jak nie dłużej ;-)

Każdy ma inne oczekiwania od swojego wózka ,więc i wybór powinien być indywidualny ,a nie sugerować się czyimiś opiniami czy ten mi się podoba tamten mi się nie podoba ....
Wózek przede wszystkim trzeba przymierzyć do dziecka ,wsadzić malucha pojeździć ,poskręcać i na tej podstawie dokonać wyboru .
Wózek to nie opakowanie herbatników i powinno się go dobrze dopasować do naszych wymagań .;-):tak::tak:

As oczywiście,że każda z nas ma inne potrzeby,inne finanse i powinna wózek dla własnych potrzeb kupować ale czarnula pokazała kilka wózków w tej samej klasie i spytała o opinię .I tak wybierze sama .Na szczęście to nie te czasy gdy były 3 rodzaje wózków w 4 kolorach teraz możemy wybierać i przebierać i zmieniać jak nam jednak poza sprawdzeniem w sklepie wózek w terenie się nie sprawdzi:-)

kattul- a zastanawiałam się ostatnio nad podobną kostką dla Młodego;
niby te kostki są polecane od 18 miesięcy, ale to sobie można między bajki włożyc te ich prognozy, schematy;

jak nie będzie się chciał bawic teraz, to zabawka spokojnie poczeka kilka tygodni..
my mamy takie klocki interaktywne /podobne do tej kostki/ i Młody uwielbia przesuwac drobne elementy, bawic się taką rolką i kostką, także myśle, że to by się sprawdziło

Marisamm no tak się właśnie już ostatnio zastanawiałam jak byłam w Ikei nad takim zestawem:

MULA Kolejka - IKEA

ale to z Lidla wygląda chyba ciekawiej bo ma różne opcje - przykładowo dopasowywanie klocków do kształtów.

reklama
Do góry