reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Obkupilam Malego - pampersy, chusteczki nawilzane, 3 pary bodziakow, pajac do spania, kaszki mleczne... i jogurty :) 200 zl.przy kasie i nic dla siebie :p

No ja będe szukała też fajnej leciutkiej parasolki ale takiej by się rozkładała do leżenia i ważyła jak najmniej i sie lekko prowadziła jak która na taka trafi prosze o cynk (oczywiście musi być jeszcze w rozsądnej cenie:tak:).Ja jednak zakupiłam spacerówkę tez na pompowanych kołach bo u nas tereny raczej właśnie takie na wózek terenowy waży 4,5 kg mniej ma wyżej rączkę,fajny kosz na zakupy dosć duży i wysoko podwieszony i ma szersze siedzisko .Za to o wiele twardzsze zawieszenie .No ale gąsienica-córuś rośnie więc bujanie nie bedzie az tak potrzebne od razu kazała się wozić:-D.Na razie jeszcze jedo pojeżdżę a potem albo odsprzedam albo będzie jako wózek ogrodowy latem 100_1508.jpg100_1510.jpg100_1511.jpg

Załączniki

• 100_1507.jpg
    100_1507.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 65
napewno Azula uzbiera się małe co nie co żeby na wózio starczyło i inne pierdołki dla gąsienicy - córuś....a może juz nie bedzie gąsienica - córuś tylko biegaczka- córuś :-D :-)

No i właśnie mi przypomniałyście- parasolka x-landera się do leżenia nie rozkłada w sensie zupełnie na płasko.

Ostatnia edycja:
my mamy spacerówke x-landera jest super żałuje że gondoli nie miałam takiej co do parasolki nie wiem nam na razie nie potrzebna bo tereny raczej na koła pompowane a jak jadę gdzies na miasto to też mi wygodnie jak mała będzie chodzaca to trzeba będzie pomyślec to chętnie podpatrzę co tam polecacie

reklama
wklejam fotki paputków dla porównania rozmiarów .
Karolinka długość stopy ma 11,5 cm
Długość wkładki mierzona moim cm z zewnątrz to 12.5 cm

Załączniki

• DSC_0392.jpg
    DSC_0392.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC_0393.jpg
    DSC_0393.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC_0397.jpg
    DSC_0397.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 70