reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Obkupilam Malego - pampersy, chusteczki nawilzane, 3 pary bodziakow, pajac do spania, kaszki mleczne... i jogurty :) 200 zl.przy kasie i nic dla siebie :p

No ja będe szukała też fajnej leciutkiej parasolki ale takiej by się rozkładała do leżenia i ważyła jak najmniej i sie lekko prowadziła jak która na taka trafi prosze o cynk (oczywiście musi być jeszcze w rozsądnej cenie:tak:).Ja jednak zakupiłam spacerówkę tez na pompowanych kołach bo u nas tereny raczej właśnie takie na wózek terenowy waży 4,5 kg mniej ma wyżej rączkę,fajny kosz na zakupy dosć duży i wysoko podwieszony i ma szersze siedzisko .Za to o wiele twardzsze zawieszenie .No ale gąsienica-córuś rośnie więc bujanie nie bedzie az tak potrzebne od razu kazała się wozić:-D.Na razie jeszcze jedo pojeżdżę a potem albo odsprzedam albo będzie jako wózek ogrodowy latem 100_1508.jpg100_1510.jpg100_1511.jpg

Załączniki

• 100_1507.jpg
    100_1507.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 64
napewno Azula uzbiera się małe co nie co żeby na wózio starczyło i inne pierdołki dla gąsienicy - córuś....a może juz nie bedzie gąsienica - córuś tylko biegaczka- córuś :-D :-)

No i właśnie mi przypomniałyście- parasolka x-landera się do leżenia nie rozkłada w sensie zupełnie na płasko.

Ostatnia edycja:
my mamy spacerówke x-landera jest super żałuje że gondoli nie miałam takiej co do parasolki nie wiem nam na razie nie potrzebna bo tereny raczej na koła pompowane a jak jadę gdzies na miasto to też mi wygodnie jak mała będzie chodzaca to trzeba będzie pomyślec to chętnie podpatrzę co tam polecacie

reklama
wklejam fotki paputków dla porównania rozmiarów .
Karolinka długość stopy ma 11,5 cm
Długość wkładki mierzona moim cm z zewnątrz to 12.5 cm

Załączniki

• DSC_0392.jpg
    DSC_0392.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 64
  • DSC_0393.jpg
    DSC_0393.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC_0397.jpg
    DSC_0397.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 69