reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Obkupilam Malego - pampersy, chusteczki nawilzane, 3 pary bodziakow, pajac do spania, kaszki mleczne... i jogurty 200 zl.przy kasie i nic dla siebie
azula
Fanka BB :)
No ja będe szukała też fajnej leciutkiej parasolki ale takiej by się rozkładała do leżenia i ważyła jak najmniej i sie lekko prowadziła jak która na taka trafi prosze o cynk (oczywiście musi być jeszcze w rozsądnej cenie).Ja jednak zakupiłam spacerówkę tez na pompowanych kołach bo u nas tereny raczej właśnie takie na wózek terenowy waży 4,5 kg mniej ma wyżej rączkę,fajny kosz na zakupy dosć duży i wysoko podwieszony i ma szersze siedzisko .Za to o wiele twardzsze zawieszenie .No ale gąsienica-córuś rośnie więc bujanie nie bedzie az tak potrzebne od razu kazała się wozić.Na razie jeszcze jedo pojeżdżę a potem albo odsprzedam albo będzie jako wózek ogrodowy latem
Załączniki
natalka1704
Amelka jaka zadowolona z nowej fury :-)
Moja znjaoma kupiła teraz parasolkę , nie wiem czy zupełnie do leżenia sie rozkłada 100 % pewnosci nie mam taka za ok 300 zł ( Nie wiem ile chcesz wydac ;-) ) mowi ze lekka ok 5-6 kg i jest z niej bardzo zadowolona . Gringo Caretero - wózki spacerowe nie wiem czy o takie cos ci chodzi ale wklejam
Moja znjaoma kupiła teraz parasolkę , nie wiem czy zupełnie do leżenia sie rozkłada 100 % pewnosci nie mam taka za ok 300 zł ( Nie wiem ile chcesz wydac ;-) ) mowi ze lekka ok 5-6 kg i jest z niej bardzo zadowolona . Gringo Caretero - wózki spacerowe nie wiem czy o takie cos ci chodzi ale wklejam
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Jaka Amelka zadowolona
natalka1704
napewno Azula uzbiera się małe co nie co żeby na wózio starczyło i inne pierdołki dla gąsienicy - córuś....a może juz nie bedzie gąsienica - córuś tylko biegaczka- córuś :-)
my mamy spacerówke x-landera jest super żałuje że gondoli nie miałam takiej co do parasolki nie wiem nam na razie nie potrzebna bo tereny raczej na koła pompowane a jak jadę gdzies na miasto to też mi wygodnie jak mała będzie chodzaca to trzeba będzie pomyślec to chętnie podpatrzę co tam polecacie
reklama
wklejam fotki paputków dla porównania rozmiarów .
Karolinka długość stopy ma 11,5 cm
Długość wkładki mierzona moim cm z zewnątrz to 12.5 cm
Karolinka długość stopy ma 11,5 cm
Długość wkładki mierzona moim cm z zewnątrz to 12.5 cm
Załączniki
Podziel się: