reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

ja własnie chce sobie kupic albo parasolke albo spacerówke ale jaką to sie okaze co i jak dopiero jak sie poprzymierzamy z dzieciem do wózków ;) ja musze miec dosc lekki wózek bo jednak znoszenie z 2 pietra mnie juz meczy , a chciałabym razem z dzieciem schodzic zeby 2 razy nie latać bezsensu . gdybym mieszkała na parterze to by mi to było obojetne cod o wagi .

reklama
eeee ja na swój wózio tez nie moge narzekać ( oprócz wagi of kors :-p), super sie go prowadzi i z gondoli tak jak i ze spacerowej wersji jestem zadowolona . Po prostu mam dosc chodzenia na 2 raty albo czekania az ktos bedzie w domu i mi pomoże :dry: Gdybym mieszkała na parterze albo miała choć wózkarnie porządną to bym nie myślała na razie o zakupie kolejnego wózka . Muszę sie w jakiś dzień przejechać pooglądać fury ;-)

Ostatnia edycja:
Czarnula dla mnie 2 lub 4 .Jaka waga ? chyba tak do 7 kg.Czerwony fajny ,a dla chłopczyka ten w szarościach by mi pasił:-)PS dojrzałam pierwszy najcięższy i wszystkie ponad 7

Ostatnia edycja:
teraz bede mieszkala na parterze u mamy wiec mi tam waga jakos nie przeszkadza w tym wypadku :) ehh ciezki wybor na ostatnia chwile mam

reklama
Do góry