reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Azula ale kolumbryna! Pol salonu by mi zajela taka fura! A co do kolek nie zgadzam sie, bo my mamy male i ja nie czuje, ze pcham:)

A ten fotelik na kolkach to bedzie ok za jakis czas? to nie ma takiego rozmiaru jak fotelik do 1 roku zycia?

Martusia strona mi sie nie otwiera :( Ten Romer jak stoi z atestami?

reklama
mi tez sie nie podobała moja wersja spacerowa ( we wczesniejszym wozku)
Teraz mam wiecie jaki i troche mnie te małe koła wkur...
lepiej się prowadzi duze pompowane -jechałam po czyms ie dało i nic nie było czuć a takimi małymi kułkami każdą dziurę czuć :wściekła/y:

Ollena nie wiem czemu strona Ci się nie otwiera bo ja nie mam z tym problemu:confused: co do atestów to foteliki romer to jedne z najlepszych jeśli chodzi o atesty itd one mają w testach ADAC cztery gwiazdki najlepiej wpisz sobie w google romer i poczytaj. Są według testów najlepsze i stąd też taka cena.

To sama fizyka i mówi im większe koło tym mniej pracy.Ja mam duże mieszkanie więc mogę mieć i wielkie wózki,A ten fotelik to piszę,że jest na niedługo niestety do 13 kg max choć wydaje mi sie ,że krócej.Zresztą parasolkę na mini kółkach też zakupię bo przyda się.Dla mnie idealny wózio gondola to taki wielki retro na ogromnych kołach na który nie było mnie stać bo one nawet używane czasem mają cenę wyższą niż nówki dobrych firm:-(,a spacerówka no cóż chłopcy w czymś podobnym jeździli tzn Adaś bez budy miał spacerówkę ale była chyba sporo szersza bo ich dwóch koło siebie ciasno ale dało się posadzić jak jeden miał 2 lata ,a drugi 9 miesięcy

Ollena nie mogłaś się dostać na stronę, bo allegro miało dzisiaj atak :p ale juz się odblokowali :))

azula - mnie się takie wózki strasznie podobają, mam X-landera,bo po prostu trafił nam się okazyjnie :))

Mi się x-landery też strasznie podobają (mamy go ;-)) ale parasolki ich nie kupię. Siostra ma dla starszaka i jest bardzo niezadowolona. No chyba, że coś nowego wymyślą ale obawiam się, że nic z tego

Ja to się zupełnie nie znam na wózkach są ich teraz tysiące .Ja to wjeżdżam swoim po szynach do przychodni te wózki z innym rozstawem przód tył nie, trójkołowce to w ogóle dla mnie nie bardzo ale ja to stara i niemodna chyba:crazy::rofl2::no:.Parasolki to dla mnie wózeczki dla dzieci starszych ewentualnie przy mini metrażu z braku laku dla mnie liczy się wygoda dziecka i moja wygoda ile mogę zabrać oprócz dziecka np zakupów i jak z tym pojadę bo zmęczona mama to zdenerwowana mama .O ,a tego typu wózkiem jeździli moi synowie może i niejedna z was:-) 44626671_1_644x461_zabytkowy-wozek-z-lat-80-inowroclaw.jpg

reklama
Za 5 tysiaków to raczej nie taki ten to była taka gruba derma ala cerata ,a Ty musiałaś widzieć ze skóry ale to już robota zachodnia była np silver cross:tak:ale ogólnie wózki mocne jedynie w środku jasna derma żółkła .Pewna znajoma kilka lat temu bardzo biedna taki wózek od środka obszyła materiałem i według mnie był super.

Do góry