reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Aksmobulka kurtka w kropy uwielbiam kropy:tak::-D,a buty to ceny nie do przejści coś lepszego koło 100 zł lub lepiej :wściekła/y:A jak kupowałaś Oliwka jeszcze nie chodzi to jaki rozmiar jak to sprawdzałaś za duże czy jak???.Oczywiście u nas w biedronce ani pół naklejki nie było ja dotarłam wczoraj :eek:

reklama
anik. wklej zdjecie jak mozesz :)

azula tez sie zastanawiałam nad tym... Ja kupie buty Lali jak dopiero zacznie chodzić bo jednak buty (moim zdaniem) muszą być idealnie dobrane ani za małe ani za duże

No właśnie pieszczoszka tak też mi się zdaje chyba ,że tak ubrać np do kościoła ,a potem zdjąć bo do chodzenia to powinny być dopasowane.A zapomniałam Ci napisać jak Laura wyrośnie z bodów proszę o cynk myszka mnie zachwyciła:-D:tak:

azula kupiłyśmy jej zaniżoną 19 stke...nie jest za duża ale ma cm luzu od paluszka....chce zeby miala stabilną nóżkę jak spaceruje z nami za raczki po domu...a skoro ciocia chciala tak strasznie kupic to co ja bede:)) ciesze sie:)

pieszczoszka to na Amelci pewnie jako suknia balowa by służyły;-):-)jak wyrośnie jednak Ty musisz dać znać się dogadamy:tak::-DAksmobulka na wyjścia do wózeczka ,a w domu najlepiej w skarpetach z abs-em jeszcze lepiej boso ale u nas na to za zimno.Fajna ta ciocia

azula dasz adres i będzie ok;)

aksmobulka słyszałam,że prowadzanie dziecka( nie chodzącego) za rączki nie jest dobre.Powinno się trzymać dziecko za łokcie i w ten sposób je uczyć... (żeby nie było ,że się wymądrzam ale czytałam o tym)

a tak babcia dziś zaszalała :szok:

Załączniki

• SAM_1364.jpg
    SAM_1364.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 49
  • SAM_1365.jpg
    SAM_1365.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 44
  • SAM_1367.jpg
    SAM_1367.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 41
  • SAM_1368.jpg
    SAM_1368.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 43
  • SAM_1369.jpg
    SAM_1369.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 46
wszystkie zakupy super:-)
co do bucików to nie problem nasz mały miał "Bartki" rozmiar 17 super są skórka itd teraz już za małe ale dostał nowe od cioci też "Bartki" ale rozmiar już 20 są jeszcze za duże trochę ale chwilkę poczekają na małego.

reklama
Pieszczoszka ja tam nie wiem dziecko jak się samo podnosi to nie pod pachy tylko łapie się łapkami ja synów tak uczyłam chodzić i nic sie nie stało może znów jakiś mądry coś wymyślił:eek:i tak w ogóle to i tak kręgosłup pęka ,a przy pod pachy chyba by trzeba mieć wzrost pigmeja:tak:.A babcia zaszalała śliczne:-).A ja zmieniłam gondolę na spacerówkę i powiem jest węższa jedynie dłuższa ale już zmieniłam bo w spacerówce sa pasy jak se wymyśli ewakuacje to spasimy i już:-):tak::-D,a to może być w każdej chwili:eek:

Do góry