reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Od dziś w Biedronce śliczne naklejki na ścianę po 7,99, bardzo duży wybór - to dla dzieci.
A na walentynki - żele Durexa po 13.99 :D

reklama
andav - ja z termoforem robię podobnie jak Katasza - nagrzewam łóżeczko, a później wrzucam Małemu do spania - bo on się do niego tuli prawie całą noc :)

wczoraj kochana ciocia przywiozła Oliwci z Wiednia :-D
[[
2a.jpg3a.jpg4a.jpga.jpg
do tego dwumiesieczny zapas milupek i deserkow hipa:)
a ja sie w koncu doczekalam wymarzonych ochraniaczy na pasy do wózeczka dla mojej mysi :-D

mf.jpg

heh Sylwia ..kochanie..myślę,że jakbyś miała ją w rodzinie to byś była bardzo szczęśliwa,bo ta ciocia kocha bardzo dzieci:tak::-)

Aksmobulka śliczne te pasy. Z tej samej firmy są też boskie kocyki i gdyby nie to, że mam już trzy to bym kupiła, a tak K mnie chyba by zabił jakby zobaczył 4 kocyk.

reklama
Do góry