reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Annte , rewelacyjny fotelik. Po głębszych przemyśleniach postanowiliśmy z mężem też kupić fotelik Recaro. Jeśli uda nam się "dociągnąć" do maja w obecnym foteliku to kupimy taki: Monza Nova IS (ten będzie w sprzedaży od maja właśnie). A jeśli trzeba będzie kupić wcześniej fotelik to taki jak Wasz:-)

DrAsia- fotelik super tylko nie wszystkie dzieci lubią ten panel przed sobą, dobrze by było wypróbować przed zakupem.

Annte- tobie już pisałam na fb :-)

A termoforek super sprawa- używamy jak najbardziej

Wiem Katasza :tak: zobaczymy jak to będzie z naszą małą.
Nie będę ubolewać jeśli będę musiała kupić "zwykły" recaro:-)

Recaro jest fajny, 2,5 letni synek mojej siostry w nim jeździ, my mamy jego ciut tańszy odpowiednik a właściwie prekursora

z tymi "panelami" przy fotelikach jest skomplikowana sprawa - rozmawialam o tym ze sprzedawczynia. Owszem, przyznaje ona, ze niektore dzieci nie lubia tego pulpitu przed soba ale z drugiej strony jej zdaniem testowanie w sklepie nie jest miarodajne - wiekszosc dzieci w sklepie jest zainteresowana 1000 innych rzeczy, fotelik znosza cierpliwie a dopiero po kupnie okazuje sie, ze go nie lubia :confused2:

Przed termoforami mnie ostrzegano, ze jak dziecko samo go odkreci, to sie obleje goraca woda :szok: Nie wiem, czy to tylko strachy na lachy ale alternatywnie poleca sie poduszki z pestkami wisni - do nagrzania w piekarniku/mikrofali, dlugo trzymaja cieplo. Ja na razie nie stosowalam ani jednego ani drugiego, wiec porownac nie moge ;-)

reklama
Kugela moja nawet nie znalazła jeszcze termofora w łóżeczku ;-) A z testowaniem fotelika to myślałam bardziej o przejażdżce. My testowaliśmy na foteliku chrześniaka mojego.

Do góry