reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Joasia dzięki za linka ale to dla mnie niestety za dużo :-(ostatnio akurat od jednej kochanej dziewczyny trochę ciuszków dostałam :-)Tak więc na jakieś 2 -3 miesiące mamy do wyboru do koloru co prawda bez myszki ale przeżyjemy ;-):tak::-D,a Oliwcia aksmobulki będzie ślicznie wyglądała:-D i na pewno fota jakaś w galerii się znajdzie:-)

reklama
aksmobulka śliczne ubrana i ochraniacze ,fajnie mieć taką ciocię
kattul my już mamy 5 kocyków tylko że Ł to nie zauważa czegoś nowego co kupię i też zapragnęłam z tej firmy więc jak finanse się wzmocnią to muszę kupić

aksmobulka ciuszki i ochraniacze super:-) i przez Ciebie zakochałam się w tej firmie! wcześniej o niej nie słyszałam i szkoda że tak nie zostało bo teraz kieszeń zrobi się lżejsza bo już upatrzyłam kocyk :-p

To sie cieszcie laski - zawsze to jakiś skutek odchudzajacy, jak Wam sciska;))

A ja jakas dziwna jestem, ani trendy, ani cosmo ani top.... bo mi sie te pstrokacizny nie podobaja

reklama
Do góry