reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

azula to czekam na foteczke:)
Ja musiałąm kupić te z abesem ponieważ Laura ciągle sie ślizgała jak stawała i prędzej czy później zrobiła by sobie krzywde a tak jak stanie w takich rajtach z gumą to się nie ślizga :D

reklama
Pieszczoszka u mnie też ma poślizgi dlatego łazi ostrożnie ja nie mam tyle kasy na rajtuzki + wysyłka obecnie jest zima kupa forsy idzie na węgiel i same rajstopki to bym pewnie i kupiła ale one i wysyłka to już dla mnie na dzień dzisiejszy drogo:tak:.A to kurteczka i pajacyk co zakupiłam w lumpkuWielkanoc dość wcześnie w tym roku ,a ona z tymi uszami i w tym kolorku według mnie świetna na wiosnę:tak::-DRękawki można wywinąć lub nie i będzie na dłużej 100_1403.jpg100_1404.jpg100_1406.jpg100_1408.jpg

super pajacyk a kurteczka cudna!!! boska jest:) Amelka będzie wyglądać na pewno prze słodko!
Racja z wysyłką za rajtki 19zł to dużo ! ale kupiłam jej jedne żeby miała do ganiania po domu a drugie kupiła mama wczoraj w biedronce za 8zł :)

To w biedronce są:szok:U nas ta biedronka to taka mini biedroneczka tam ze 4 sztuki rzucą i zaraz nie ma ,a osiedle wielkie ,a ja nawet na osiedlu nie mieszkam tylko w innej dzielnicy i nawet nie mam szans :angry::wściekła/y::no:

Azula szkoda ze ja tak rzadko jezdze do PL bo bym ci paczki wysylala z rzeczami po Sarce.Podejzewam ze twoja mala nosi rozmiar mniejsze bo moj klops 80/86.Mam kupe rzeczy ktorych szkoda wyrzucic a trzymac nie bardzo lubie bo wciaz cos nowego dochodzi.
Gdzie ty wogole mieszkasz jesli mozna zapytac bo ja jestem w polsce z Gdanska.

Pieszczoszka, szkoda że dopiero teraz przeczytałam tego posta o rajtuzkach, ja kupiłam 2 pary, ale jeszcze nie zakładałam.

My dziś w końcu zamówiliśmy spacerówkę. Uff. Ma przyjść w środę. Cieszę się, że się wstrzymaliśmy, bo trafiliśmy na promocję oszczędzając prawie 150 zł.

reklama
DZIEWCZYNY NIE KUPUJCIE TYCH RAJTUZ Z BIEDRONKI !!!
DZIS JE ZAŁOZYLAM 1 RAZ LAURZE I TA GUMA NA STOPKACH PRAWIE SIE JUZ ZDARŁA !! A RAJTKI JUZ SIE ZMECHACIŁY I WYGLĄDAJĄ STRASZNIE :baffled:

Ja kupiłam, ale kiedyś te zwykłe, nie antypoślizgowe... nawet nie wiedziałam, że takie były :zawstydzona/y:

Annte - śliczna spacerówka :-D:tak:

Do góry