reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

azula to czekam na foteczke:)
Ja musiałąm kupić te z abesem ponieważ Laura ciągle sie ślizgała jak stawała i prędzej czy później zrobiła by sobie krzywde a tak jak stanie w takich rajtach z gumą to się nie ślizga :D

reklama
Pieszczoszka u mnie też ma poślizgi dlatego łazi ostrożnie ja nie mam tyle kasy na rajtuzki + wysyłka obecnie jest zima kupa forsy idzie na węgiel i same rajstopki to bym pewnie i kupiła ale one i wysyłka to już dla mnie na dzień dzisiejszy drogo:tak:.A to kurteczka i pajacyk co zakupiłam w lumpkuWielkanoc dość wcześnie w tym roku ,a ona z tymi uszami i w tym kolorku według mnie świetna na wiosnę:tak::-DRękawki można wywinąć lub nie i będzie na dłużej 100_1403.jpg100_1404.jpg100_1406.jpg100_1408.jpg

super pajacyk a kurteczka cudna!!! boska jest:) Amelka będzie wyglądać na pewno prze słodko!
Racja z wysyłką za rajtki 19zł to dużo ! ale kupiłam jej jedne żeby miała do ganiania po domu a drugie kupiła mama wczoraj w biedronce za 8zł :)

To w biedronce są:szok:U nas ta biedronka to taka mini biedroneczka tam ze 4 sztuki rzucą i zaraz nie ma ,a osiedle wielkie ,a ja nawet na osiedlu nie mieszkam tylko w innej dzielnicy i nawet nie mam szans :angry::wściekła/y::no:

Azula szkoda ze ja tak rzadko jezdze do PL bo bym ci paczki wysylala z rzeczami po Sarce.Podejzewam ze twoja mala nosi rozmiar mniejsze bo moj klops 80/86.Mam kupe rzeczy ktorych szkoda wyrzucic a trzymac nie bardzo lubie bo wciaz cos nowego dochodzi.
Gdzie ty wogole mieszkasz jesli mozna zapytac bo ja jestem w polsce z Gdanska.

Pieszczoszka, szkoda że dopiero teraz przeczytałam tego posta o rajtuzkach, ja kupiłam 2 pary, ale jeszcze nie zakładałam.

My dziś w końcu zamówiliśmy spacerówkę. Uff. Ma przyjść w środę. Cieszę się, że się wstrzymaliśmy, bo trafiliśmy na promocję oszczędzając prawie 150 zł.

reklama
DZIEWCZYNY NIE KUPUJCIE TYCH RAJTUZ Z BIEDRONKI !!!
DZIS JE ZAŁOZYLAM 1 RAZ LAURZE I TA GUMA NA STOPKACH PRAWIE SIE JUZ ZDARŁA !! A RAJTKI JUZ SIE ZMECHACIŁY I WYGLĄDAJĄ STRASZNIE :baffled:

Ja kupiłam, ale kiedyś te zwykłe, nie antypoślizgowe... nawet nie wiedziałam, że takie były :zawstydzona/y:

Annte - śliczna spacerówka :-D:tak:

Do góry