reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Też mamy tą matę- mąż wczoraj przytargał do domu tylko mi się jakaś cicha wydaje a może nieumiejętnie reguluję głośność. Jeszcze dzisiaj potestuję ale ogólnie fajna zabawa.

reklama
Katasza, miałam to samo ;-) Jak odkręcisz klapkę od baterii na panelu, to tam, pod nią, jest taki "cypelek" -tzw. kontrola rodzicielska głośności ;-) przesuń ją na głośniej :-)

pieszczoszka mam te rajstopki disney od jakichś 3 miesięcy .Łącznie zakupiłam 4 pary w różnych rozmiarach tylko bez tych abs-ów na kolankach ,bo ja mam nakollaniki dla małej ,więc bez sensu .
Mnie jakością nie porażają :no:.takie zwykłe bawełniane rajstopki i tyle .
Od pewnego czasu kupuję dla małej rajstopy bambusowe i te rzeczywiście jakością kładą na kolana .
Są mieciutkie w dotyku ,antybakteryjne,nieuciskowe , ładnie trzymają ciepło choć wcale grube nie są i ładnie się rozciągają .
Niemowlęta - Rajstopy Bambus niemowlęce 0-2 lata - Syntex

to tylko rajstopy więc co od nich można jeszcze wymagać? :sorry: Mi odpowiadają bo fajnie się naciągają i jakość według mnie bardzo dobra .I co najważniejsze zależało mi żeby ta guma była i na kolanach i na stópkach :)

Ja specjalnie kupuję bez absów ,bo i tak zakładam skarpetki i nakolanniki z absem ,więc to bez sensu.:-p
Jednak dla samej gumy to moim zdaniem nie warto,ale zaznaczam to tylko moje zdanie .;-)

A powiem ci szczerze ,że rajstopy ,a rajstopy to wielka różnica ,więc ko lubi ...
Jak zawsze :-p:-p:-p

a nie lepiej kupic rajstopy już absem po co dodatkowo na rajtki ubierać skarpety i jeszcze te nakolanniki a tak w takich rajtkach juz wszystko jest. Jak Lauruni na rajtki jeszcze bym ubrała skarpety chyba by siei jej stópka zapociła tym bardziej ,że u mnie w domu ciepło :-)
ja tak wole ale może sie nie znam:D

nakolanniki założę do wszystkich rajstop,które mam w domu ,więc tym sposobem mam każde z absem .;-)
Na wiosnę założę same nakolanniki i też kolana będą lepiej chronione nawet wtedy kiedy mała biegać będzie :-p:-p

Ja pisałam w sumie o jakości tych rajstop ,a nie o absach ,które posiadają.;-)
Jeśli chodzi o jakość to zdecydowanie wolę bambusowe tuptusie.:tak::tak:

reklama
A ja nie mam ani abs (na kolanach) ani nakolanników.W sumie po co mi w domu torpeda:eek::tak:.Przesuwa się wolniej ,a ja mam nad jej wędrówką większą kontrolę.Jeszcze się za dzieckiem nabiegam:tak:.Za to u nas w lumpku fajną kurteczkę kupiłam potem wkleję fotę taka na wielkanoc;-):-)i niedrogo:-D

Do góry