reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Też mamy tą matę- mąż wczoraj przytargał do domu tylko mi się jakaś cicha wydaje a może nieumiejętnie reguluję głośność. Jeszcze dzisiaj potestuję ale ogólnie fajna zabawa.

reklama
Katasza, miałam to samo ;-) Jak odkręcisz klapkę od baterii na panelu, to tam, pod nią, jest taki "cypelek" -tzw. kontrola rodzicielska głośności ;-) przesuń ją na głośniej :-)

pieszczoszka mam te rajstopki disney od jakichś 3 miesięcy .Łącznie zakupiłam 4 pary w różnych rozmiarach tylko bez tych abs-ów na kolankach ,bo ja mam nakollaniki dla małej ,więc bez sensu .
Mnie jakością nie porażają :no:.takie zwykłe bawełniane rajstopki i tyle .
Od pewnego czasu kupuję dla małej rajstopy bambusowe i te rzeczywiście jakością kładą na kolana .
Są mieciutkie w dotyku ,antybakteryjne,nieuciskowe , ładnie trzymają ciepło choć wcale grube nie są i ładnie się rozciągają .
Niemowlęta - Rajstopy Bambus niemowlęce 0-2 lata - Syntex

to tylko rajstopy więc co od nich można jeszcze wymagać? :sorry: Mi odpowiadają bo fajnie się naciągają i jakość według mnie bardzo dobra .I co najważniejsze zależało mi żeby ta guma była i na kolanach i na stópkach :)

Ja specjalnie kupuję bez absów ,bo i tak zakładam skarpetki i nakolanniki z absem ,więc to bez sensu.:-p
Jednak dla samej gumy to moim zdaniem nie warto,ale zaznaczam to tylko moje zdanie .;-)

A powiem ci szczerze ,że rajstopy ,a rajstopy to wielka różnica ,więc ko lubi ...
Jak zawsze :-p:-p:-p

a nie lepiej kupic rajstopy już absem po co dodatkowo na rajtki ubierać skarpety i jeszcze te nakolanniki a tak w takich rajtkach juz wszystko jest. Jak Lauruni na rajtki jeszcze bym ubrała skarpety chyba by siei jej stópka zapociła tym bardziej ,że u mnie w domu ciepło :-)
ja tak wole ale może sie nie znam:D

nakolanniki założę do wszystkich rajstop,które mam w domu ,więc tym sposobem mam każde z absem .;-)
Na wiosnę założę same nakolanniki i też kolana będą lepiej chronione nawet wtedy kiedy mała biegać będzie :-p:-p

Ja pisałam w sumie o jakości tych rajstop ,a nie o absach ,które posiadają.;-)
Jeśli chodzi o jakość to zdecydowanie wolę bambusowe tuptusie.:tak::tak:

reklama
A ja nie mam ani abs (na kolanach) ani nakolanników.W sumie po co mi w domu torpeda:eek::tak:.Przesuwa się wolniej ,a ja mam nad jej wędrówką większą kontrolę.Jeszcze się za dzieckiem nabiegam:tak:.Za to u nas w lumpku fajną kurteczkę kupiłam potem wkleję fotę taka na wielkanoc;-):-)i niedrogo:-D

Do góry