reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
fajna ta mata
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
pieszczoszka mam te rajstopki disney od jakichś 3 miesięcy .Łącznie zakupiłam 4 pary w różnych rozmiarach tylko bez tych abs-ów na kolankach ,bo ja mam nakollaniki dla małej ,więc bez sensu .
Mnie jakością nie porażają .takie zwykłe bawełniane rajstopki i tyle .
Od pewnego czasu kupuję dla małej rajstopy bambusowe i te rzeczywiście jakością kładą na kolana .
Są mieciutkie w dotyku ,antybakteryjne,nieuciskowe , ładnie trzymają ciepło choć wcale grube nie są i ładnie się rozciągają .
Niemowlęta - Rajstopy Bambus niemowlęce 0-2 lata - Syntex
Mnie jakością nie porażają .takie zwykłe bawełniane rajstopki i tyle .
Od pewnego czasu kupuję dla małej rajstopy bambusowe i te rzeczywiście jakością kładą na kolana .
Są mieciutkie w dotyku ,antybakteryjne,nieuciskowe , ładnie trzymają ciepło choć wcale grube nie są i ładnie się rozciągają .
Niemowlęta - Rajstopy Bambus niemowlęce 0-2 lata - Syntex
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
to tylko rajstopy więc co od nich można jeszcze wymagać? Mi odpowiadają bo fajnie się naciągają i jakość według mnie bardzo dobra .I co najważniejsze zależało mi żeby ta guma była i na kolanach i na stópkach
Ja specjalnie kupuję bez absów ,bo i tak zakładam skarpetki i nakolanniki z absem ,więc to bez sensu.
Jednak dla samej gumy to moim zdaniem nie warto,ale zaznaczam to tylko moje zdanie .;-)
A powiem ci szczerze ,że rajstopy ,a rajstopy to wielka różnica ,więc ko lubi ...
Jak zawsze
Jednak dla samej gumy to moim zdaniem nie warto,ale zaznaczam to tylko moje zdanie .;-)
A powiem ci szczerze ,że rajstopy ,a rajstopy to wielka różnica ,więc ko lubi ...
Jak zawsze
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
a nie lepiej kupic rajstopy już absem po co dodatkowo na rajtki ubierać skarpety i jeszcze te nakolanniki a tak w takich rajtkach juz wszystko jest. Jak Lauruni na rajtki jeszcze bym ubrała skarpety chyba by siei jej stópka zapociła tym bardziej ,że u mnie w domu ciepło :-)
ja tak wole ale może sie nie znam
ja tak wole ale może sie nie znam
nakolanniki założę do wszystkich rajstop,które mam w domu ,więc tym sposobem mam każde z absem .;-)
Na wiosnę założę same nakolanniki i też kolana będą lepiej chronione nawet wtedy kiedy mała biegać będzie
Ja pisałam w sumie o jakości tych rajstop ,a nie o absach ,które posiadają.;-)
Jeśli chodzi o jakość to zdecydowanie wolę bambusowe tuptusie.
Na wiosnę założę same nakolanniki i też kolana będą lepiej chronione nawet wtedy kiedy mała biegać będzie
Ja pisałam w sumie o jakości tych rajstop ,a nie o absach ,które posiadają.;-)
Jeśli chodzi o jakość to zdecydowanie wolę bambusowe tuptusie.
reklama
azula
Fanka BB :)
A ja nie mam ani abs (na kolanach) ani nakolanników.W sumie po co mi w domu torpeda.Przesuwa się wolniej ,a ja mam nad jej wędrówką większą kontrolę.Jeszcze się za dzieckiem nabiegam.Za to u nas w lumpku fajną kurteczkę kupiłam potem wkleję fotę taka na wielkanoc;-):-)i niedrogo
Podziel się: