reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
kiedy jest najlepszy czas na kupno bucików takich do chodzenia? Ola coraz bardziej staje sama na nogi i jak ja za raczki chwytam to ładnie idzie, no i jak czasami w chodziku siedzi to myslalam zeby takie buciki jej załozyc. Co myslicie? To juz pora?

jakie najlepiej kupic butki? słyszalam ze usztywniona pięta ma byc i za kostke? ale dajcie jakis przykład łatwiej bedzie cos wybrac, chcialabym aby to były takie do domu buciki

Jak wybrać pierwsze buciki? - Kobieta i dziecko - co powinna wiedzieć każda mama - porady dotyczące wychowywania dzieci, informacje i wiadomości - serwis parentingowy - Dziennik.pl ,

http://www.youtube.com/watch?v=fKt-FyaUeeAhttp://www.youtube.com/watch?v=fKt-FyaUeeA

tu masz olisiaa taki artykuł , ja słyszałam ze najlepiej jak sie dziecko uczy chodzić bez bucików w domku.

Niech sie jakies doswiadoczne mamy wypowiedza bo my zielone w tym temacie :-)

Firmy z ktorych moje koleżanki kupowały i co ja znalazlam: Memo , Zetpol , Bartek , Bobux , Befado, Paputki, Emel, Buty Korneckiego....no kurde firm i wybór duży całe szczeście jeszcze jest troche czasu zeby to ogarnąć :D

Ostatnia edycja:
Dzieci nie lubią bucików:no:najchętniej to boso by biegały do domu jakieś rajtki z abs-em .Jak ja tak na wyjście jakieś ubiorę od razu są przez małą rozbierane:-)Jak już będą dobrze chodzić ,a u większości to chyba przed roczkiem nastąpi to wtedy buty już nie będą tak szybko ściągane bo będzie tysiąc innych rzeczy do zrobienia.Ponoć te crosy są dobre na początek ale nie wiem .Chłopcy mieli z usztywnieniemi wyższe i takie Amisi kupiłam ale jeszcze trochę jej musi nóżka podrosnąć no i pewnie musi na nogach stać ,a nawet niepewnie po domu chodzić;-)

Natalka tez ten link wkleiła :-D, widzicie jednak warto sie spytac, bo rozmawialam z mama i mowila ze sztywna cholewka, a jednak nie i tez sa ok:) dzieki

reklama
Do góry