reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Ostatnia edycja:
reklama
Pieszczoszka ja ten graco evo dojrzałam jak sie olka urodziła i tez jakos wczesniej na niego nie trafiłam a bardzo mi sie podoba i sie zastanawiam i jak bede kupowac inna spacerówke to chyba pomysle o tym wozku tylko troche drogi :(

i odwidział mi sie ten graco... widziałam go na żywo.

Mama kupiła mi torbe do wózka... chciała bym nie narzekac ale wózek mam czerwono czarny a torbe dostałam taka różową wpadającą w buraczek ....
chciałam czarna albo czerwoną:( no cóż :D

Załączniki

• SAM_0963.jpg
    SAM_0963.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Pieszczoszka rajstopki super - też chyba zamówię to może chociaż jedna para nie będzie miała wytartych kolan :-)

Dziewczyny co do spacerówki bo też się zastanawiam to ten graco fajna rzecz (aczkolwiek jak dla mnie trochę drogi), ale ja szczerze mówiąc myślałam o spacerówce parasolce. Ten graco to albo mi tak tylko wygląda albo jest taki dosyć masywny i w sumie podobny do tego co mam (a mam wózek 3w1) i chcę kupić parasolkę bo ciężko tak na 2 piętro z tym ciężarem moim wchodzić. Chyba, że mi się wydaje i to jest taka jakby parasolka?

aksmobulka wygląda to całkiem fajnie tylko ja myślałam o zwykłej parasolce w tym sensie, że jak młody będzie już chodził no to pewnie będzie chciał sam wchodzić/wychodzić z wózka, a nie wiem czy mi się wydaje czy ten jest dosyć wysoki i teraz ok, ale np. za 1,5 roku? Ale może tak na zdjęciach to wygląda.

kattul no napewno jest wyższy od parasolki;) jak większość spacerówek:) ale to jest indywidualny każdego wybór i rzecz gustu;) ja mam zwykłą parasolkę- dostałam spadkowo osznajomej,ale póki co ten świetnie się teraz spełnia w swojej roli:tak::tak::tak:

ps-ja zastanawiałam się jeszcze nad jane muum ...też fajny wózeczek spacerowy...[video=youtube;SwsyltMSHWc]http://www.youtube.com/watch?v=SwsyltMSHWc[/video]

Ostatnia edycja:
reklama
aksmobulka fajny ten wózeczek tylko jak dla mnie finansowo nieosiągalny :no: A myślę o zwykłej parasolce głównie dlatego, że taki wyższy wózeczek mam bo po prostu zamieniam gondolę na spacerówkę i tyle. Fakt, że nie jest może tak ładny wizualnie ale trudno - przeżyję :-)

Do góry