reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
suse ja mam w gondoli podnoszone oparcie wiec jak spi to lezy zupełnie na płasko a jak nie spi to mam podniesiony tył i wszystko widzi

annte, katasza, niuska jakie macie wózki z gondola? tzn chodzi mi o to jaka długa jest gondola?
Schowek01.jpg

Załączniki

• DSC09977.jpg
    DSC09977.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Suse moj przesypia prawie cały spacer wiec nie maproblemu jak sie juz by obudzi to albo lezy albo troche mu podnosze oparcie ,daszek na dól i sobie patrzy ;-) sa kombinezony w rozm 80

Suse - odpowiadam na oba Twoje pytania:
1. spoko, sa kombinezony na 80, jak tez i na 86 a takze 92 (widzialam osobiscie, ba, na 80 i 86 nawet kupilismy, bo byly okazyjnie)
2. moj dziec nie naumial sie poki co siedziec, wiec w gondoli (na ogol) grzecznie lezy. Wazne aby widzial nas, drzewa i jest o.k. Owszem, czasem marudzi ale to "marudzenie ogolne", nie specyficznie "gondolowe"

reklama
Suse moja przewaznie przesypia cały spacer a jak nie spi to tez podnosze jej oparcie i sobie podziwia :-)

Olisiaa, gondola ma 80 cm

Do góry