reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Kugela czekalam na twoja reakcje...kochana ty moja buntowniczko :0)
Moj synek od kilku miesiecy jest fanem carsow i nijak go od tego odwiesc...sam gdzies uwidzial w jakiejs reklamie owe auta i juz sprzedany...Wczoraj dostal odemnie francesco paldegumi i z lzami w oczach lecial do taty aby sie pochwalic lupem...Ja tez nie narzucam nikomu mojego gustu ale ciesze sie ze wybral samochody a nie lale np. ;)

reklama
A ja tam rozumiem mamy dziewczynek, przy Oskarze uwielbialam kupowac wszystkie meskie rzeczy, a przy malym juz mi to nie sprawdzalo takiej radosci i po tej dwojce marze teraz, zeby kupowac sliczne sukieneczki, spineczki, kokardki i wcale nie musza byc rozowe, czy z HK, ale prawda jest taka, ze tego jest na rynku najwiecej, wiec trudno to ominac zupelnie, jesli kupuje sie w sieciowkach, a z wiekszym dzieckiem to juz calkiem, Oskar juz wie co lubi i jak widze jaka sprawia mu radosc posciel, czy koszulka z Zygzakiem nie widze powodu kupowac mu z misiem tylko dlatego, ze ja sama nie lubie Zygzaka ;)

Dziewczyny ma któraś link do piankowej maty, którą As wrzucała? Jakoś nie mogę go znaleźć a chciałabym się przyjrzeć bo obleciałam już 4 tesca w Łodzi i nigdzie nie ma tych puzzli. Zostało mi jeszcze jedno ale w drugim końcu miasta i zupełnie nie po drodze gdziekolwiek.

De gustibus est non disputandum. Nie popadajmy w paranoje dziewczyny :-D Wyrazilam tylko swoje zdanie na temach natrectwa tych dwoch motywow (nawet nie ich samych) i powiazanej z nimi socjotechniki.

Pieszczoszka - ja jako dziecko nie bylam zadna fanka. Dopiero jako nastolatka - Metallici :-p Jako dziecko lubilam Czeterch pancernych i pszczolke Maje (taka stara jestem ;-)) ale nie otaczalam ich kultem i nie chcialam, zeby tankistami i pszczolka bylo wszystko opstrzone - wtedy by mi sie pewnie znudzilo :-p

Podobnie jak Azula i Pieszczoszka nie wiem o co chodzi z zamieszaniem wokół biednego kota ;-) Nawet nie wiem o co konkretnie z nim chodzi? Czy to jakaś bajka? Czy coś innego? Owszem, widzę w sklepach dość dużo ubranek z HK, ale nie czuję, żeby mi to ktoś mocno narzucał (Kugela ;-)) Może dlatego, że obok jest cała masa ubranek bez lub z innym bohaterem? I wcale nie muszę kupować HK. Mam kilka ubranek z tym zwierzem :-) (głównie prezenty od rodzinki) i tez jestem zadowolona z jakości (Pieszczoszka:-) Mam tez takie czerwone body jak Ty, z biedronki ;-)).

reklama
Patryk jak synek Suse uwielbia Cars. Od roku na pewno, moze dluzej. Wole ta bajke od HK bo ta druga poprostu jest pusta ale o gustach sie nie dyskutuje, jak Mia polubi to bedzie dostawala;)
Patryk ma mnostwo autek z Cars, duzych i malych, posciel, puzzle nie jedne, nawet podkladke pod talerz i oczywiscie bajki do czytania ktore chce zawsze! Pytany o to co chce dostac zawsze odpowiada, ze bajke do czytania z Autek.
KIedys byl Kubus, teraz dojrzal do Autek :-)

Do góry