reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Ollena u mnie ta sama zmiana z Kubusia na Auta...jakie te dzieci podobne sa...Moj narazie ma tylko 3 autka ,naklejke na drzwiach i obrazek i tyle...Podejzewam ze po swietach kolekcja sie powiekszy...moze o jego wymazony model zmieniajacy kolor pod wplywem cieplej wody...
Moje dziecie nic innego na you tube nie oglada jak tylko carsy i wszystko co o nich tam jest...ja jak bylam w jego wieku to sie technika nie interesowalam a on ma juz mojego Ipada w malym palcu.

reklama
Jak znajdziecie papier toaletowy z wizerunkiem Myszki Miki to dajcie znać - taki z HK widzialam - 4 rolki za jedyne 9,99 - tu jest ta komercja wlasnie;))

Te zygzaki czy Cars - do mnie nie przemawiają, ale ja stara jestem i sie nie znam(33l, żebyście nie musiały po portalach szukać;) i lubie np. Kubusia Puchatka albo Gumisie - ale mlodemu pościel w auta kupiłam - musiałam kupic cos na szybko do babci, a w Carrefourze mieli tylko te auta i księżniczki - wybór aut uznaje więc za całkiem zasadny;)

Ja jestem mamą chłopca i mi nie przeszkadzają ani Autka ani HK ani inne bajkowe stworki, każdy kupuje co chce i nie uważam (Kugela) że ktoś mi narzuca kupowanie czegoś, jestem na tyle rozgarnięta:-p:laugh2: że sama decyduję o tym co kupię i co mi się podoba:tak: każdy ma swój gust a o gustach się nie dyskutuje;-)

Flaurka ja tez kocham Kubusia i Gumisie i o ile Kubusia czas czesciowo przeszedl tak Gumisi nie ma nigdzie i niczego z nimi zwiazanego...ubolewam;)
Autka sa bezpieczne, nie grozne, nie straszne i bardzo ladne wiec nie oponuje przed kupowaniem.
Za to nie puszczam dziecku Batmana, Supermana i Spidermana a jego rowiesnicy maja to w jednym palcu i mnostwo ubran i zabawek z tym zwiazanych. Brzydkie, straszne i niczego nie wnoszace.
Zapomniaalam napisac, ze Patryk ma mnostwo bluzek letnich i z dlugim rekawem z Cars, teraz namawia mnie na Crocsy z Zygzakiem. Oponuje tylko dlatego, ze Crocsy z Zygzakiem sa czerwone a on w tym roku latem mial czerwone Crocsy z Mickey Mouse a wolalabym troche odmiany;) No ale uwielbiam ta radosc :-))

Bardzo ladny ten fotelik...czytalas o nim jakies opinie...wyglad w tym przypadku to drugorzedna sprawa...bezpieczenstwo przedewszystkim!
Pieszczoszka zycze ci drugiego dziecka w postaci dziewczynki bo z chlopem bedziesz musiala wszystko na nowo kupowac...Nawet jesli mialoby to nastapic za pare lat...rzeczy dka dzirci sie na szczescie nie starzeja az tak szybko...Moja Lulka oblatuje wiekszosc rzeczy po Colinie a jemu staramy sie kupowac takie lepsze aby na dwoje starczylo bo teraz nawet niema czasu szlajac sie po sklepach...!

reklama
Do góry