reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

super te wasze kojce te co dziecko chodzi sobie ograniczone po podlodze- chcialabym taki ale troche obawiam sie ze utrudniloby nam to normalne zycie w duzym pokoju:sorry: podoba mi sie pomysl azuli- zeby wstawic bramke do pokoju dziecinnego- jak nie bede sobie radzila z malym jak zacznie chodzic to chyba to zrobie i bede go tam zostawiac jak bede musiala cos pilnie zrobic- np. do toalety :-p

reklama
Mnie też się te drewniane podobają ale u nas miejsca totalnie brak,dla Nati nie miałam ale teraz przy dwójce to jednak się przyda a mamy łóżeczko turystyczne więc w razie potrzeby to będę rozkładać :)

Też mam jako kojec łóżeczko turystyczne
ŁÓŻECZKO Caretero GRANDE 5 kolorów +GRATISY (2776190693) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
W tej chwili służy jako suchy basen z piłkami ,ale wkrótce już będzie tylko kojcem ;-):-):-)
Mała już niedługo będzie miała swój pokój i to będzie jej większy kojec :-D:-D

Co do HK też tego nie lubię .
Dostałam szału jak mąż przywiózł dla małej bluzkę z HK ...
A w efekcie i ze złości bluzka była założona 1 raz .Na szczęście już jest za mała i problem sam się rozwiązał.

my dzis bylismy ogladac foteliki dla Malego i pani w sklepie polecila nam taki:
BeSafe Izi Comfort X3 9-18 kg
wczesniej bralam pod uwage romera albo cybexa ale teraz zastanawiam sie nad tym besafe. cybexa wykluczylam. moze ktoras ma jakies doswiadczenia z tymi fotelikami? przymierzalismy dzisiaj nawet Stasia i jak dla takiego maluszka ten besafe wydaje mi sie fajniejszy i w testach tez wypada dobrze

nie znam tej firmy she. A czemu wykluczylas cybexa (pytam, bo my sie kolo niego krecimy i chetnie poznam argumenty na nie, jesli takie sa)?

kugela, ja myslalam o cybexie juno-fix, jego akurat w sklepie dzisiaj nie mieli ale mieli inny z tym "stolikiem", chyba firmy kiddy i z ciekawosci wsadzilismy do niego Stasia i jakis taki bardzo skrepowany byl w nim i ten "stolik" mial pod broda wiec wydaje mi sie ze niezbyt mu tak wygodnie by bylo. ja bym chciala niedlugo zmienic fotelik i wlasnie ten besafe najbardziej gabarytowo mi odpowiadal, romer z kolei troche za duzy jak na teraz, maly w nim "zginal" :) no i ten besafe rozklada sie najbardziej z tych trzech wiec wydaje mi sie ze dla takiego maluszka najlepszy. ale jeszcze nie podjelismy decyzji. jakbym miala okazje to chcialabym przymierzyc malego do cybexa, moze pasowalby lepiej niz ten kiddy

Ale wy robicie problem z tym HK dla mnie to normalna odzież z kotem i nic wiecej.

Wiadomo,że mając wszystko z HK to obsesja ale jak ktoś ma jakieś ubranko czy coś to nie widze w tym nic dziwnego! To tak samo jak sie ma koszulki z myszką miki czy innym bohaterem bajki.

she bardzo fajny ten fotelik !!! Ja czekam na swój dziś powinien dojechać;)

Pewnie Pieszczoszka myśmy miały takie body -sukieneczka 100_0880.jpgKupiłam całą paczuszkę ubranek i tam były to czemu mam nie ubierać????.Z HK mam na dzień dzisiejszy rajtuzki i też czasem ubieram.Z myszkami Miki i Minnie ma o wiele więcej ,a chłopaków to widzę z Kubusiami ,złomkami ,Skubi du i nikt problemów nie widzi ,a biedny kot na cenzurowanym.:szok:

reklama
Ja mam skarpetki z HK (dostałam od męża) i lubię je bardzo. Z dwóch powodów- po pierwsze nieszczęsnego kota na nich właściwie nie widać a po drugie są frotowe i fantastycznie ciepłe. Od znajomych dosatliśmy po ich córeczce sukieneczkę z HK ale szybko przekazałam ją siostrze.

Do góry