reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Aj tam, aj tam... Dyskusja o lubieniu rożowego koloru przez Pieszczoszke jest moim zdaniem niepotrzebna, bo w to chyba nikt nie wątpi, Pieszczoszka tez nie - inaczej oszalałabyś w rózowym pokoju:))

Hubert odrobił swoje, spal 3 miechy w rozowym spiworku z kroliczkami i tyle. Teraz mama kupuje mu np. czarne bluzki - ma tez spodnie czarne z białymi kosciami jak kosciotrup i bluzke z trupia czachą;)) A co:)

A co do rozowego u dziewczynki... Nam tez sie czasem ulewa jak Amelia ten roz wielbi... Wszystko co jest rozowe, i do tego w Hello Kitty jest boskie, nieziemskie i ona całe zycie o takim marzyła... Ostatnio w sklepie widzieliśmy takie coś: HELLO KITTY 4szt Papier toaletowy - porównaj ceny - NOKAUT.pl Oczywiście chciala;)

A ja rozmyslam nad czyms takim:

Kojec drewniany 8 el. furtka, kolorowy panel edu. (2798426962) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Flaurka ja mam kojec drewniany tylko ciut mniejsz i z podloga....wlasnie mloda w nim szaleje w towazystwie tony zabawek d...pa odwrocona do nas....polecam jak sie ma miejsce...to jak dodatkowe rece jak sie z zakupow wraca i niema gdzie dziecka odlozyc...tylko jeden warunek zeby malucha nie wsadzac jak niechce i za kare bo sie zniecheci i zrobi sie z kojca przyslowiowy karny zolwik...
Kojec_6Katny.jpg

ja tez mam ten kojec drewniany - 8-elementowy. odkupilam od kolezanki ktora dostala w prezencie dla swoich blizniaczek ale ani razu nie uzyla. ja jeszcze swojego nie rozlozylam ale mam zamiar w najblizszych dniach :)

papier w hello kity - lo matko :szok: :-)

maileen - nie powiem, bo ja tez lubie braz :-p

hello kity organicznie nietrawie a to dlatego, ze jest to w 100% produkt marketingowy. Wyjatkowo natretny. Za tym nie stoi NIC. Wylansowano tego oblesnego japonskiego kotka z sufitu, dopiero pozniej dorobiono jakas kreskowke czy inne cholerstwo. Nie zrozumiem nigdy dlaczego ludzie daja sie tak czemus omamic. Jak te bezmyslne owce... Nietzsche mial racje, niestety :no:

U nas kojec sie nie sprawdza - wrzask od razu, w lozeczku tez wrzask, wszedzie, gdzie sie go odklada. On chce byc obok nas, bez oddzielajacych szczebelek :baffled:

Ostatnia edycja:
Flaurka, kojec rewelacja!. Sama bym z chęcią kupiła, ale miejsca brak... Za jakiś czas rolę kojca będzie pełniło po prostu łóżeczko.
Co do papieru z hello kitty - u nas raz taki zagościł :zawstydzona/y::-D do kompletu z ręcznikami kuchennymi papierowymi, mąż kiedyś przywiózł ... jednorazowy wyskok oczywiście :-D

No wiecie, ja np. uwielbiam Joanne Chmielewską i nigdy bym sobie jej podobizna tylka nie podtarla... Ten papier chyba nie jest dla milosników, tylko dla takich antagonistow jak np Kugela, czy tez moja skromna osoba;)

Flaurka, o tym samym sobie pomyslalam :) taki papier to by byl dobry prezent dla Ciebie czy kugeli ;) chociaz ja tez nie lubie hello kitty i takiego papieru tez bym nie chciala :)

reklama
A ja to łóżeczko kupiłam i stoi w kuchni bo szwędające się dziecię po płytkach nie bardzo mi pasuje.Taki drewniany to nie chcę mam kratę w drzwiach do pokoju małej ,a pokój ma 24 m2 więc na co mi jeszcze kojec:szok:.A w kuchnie sie przyda,a drewnianego to nie bardzo chciałam bo się dzieciak poobija o te szczeble.Wiem co piszę chłopcy w drewnianym łóżeczku się wychowali i nieraz były siniaki i płacz.łóżeczko drewniane ma do spania ale tylko do spania ,a to do zabawy ,a jak uśnie to też się nic nie stanie

Do góry