reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Aj tam, aj tam... Dyskusja o lubieniu rożowego koloru przez Pieszczoszke jest moim zdaniem niepotrzebna, bo w to chyba nikt nie wątpi, Pieszczoszka tez nie - inaczej oszalałabyś w rózowym pokoju:))

Hubert odrobił swoje, spal 3 miechy w rozowym spiworku z kroliczkami i tyle. Teraz mama kupuje mu np. czarne bluzki - ma tez spodnie czarne z białymi kosciami jak kosciotrup i bluzke z trupia czachą;)) A co:)

A co do rozowego u dziewczynki... Nam tez sie czasem ulewa jak Amelia ten roz wielbi... Wszystko co jest rozowe, i do tego w Hello Kitty jest boskie, nieziemskie i ona całe zycie o takim marzyła... Ostatnio w sklepie widzieliśmy takie coś: HELLO KITTY 4szt Papier toaletowy - porównaj ceny - NOKAUT.pl Oczywiście chciala;)

A ja rozmyslam nad czyms takim:

Kojec drewniany 8 el. furtka, kolorowy panel edu. (2798426962) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Flaurka ja mam kojec drewniany tylko ciut mniejsz i z podloga....wlasnie mloda w nim szaleje w towazystwie tony zabawek d...pa odwrocona do nas....polecam jak sie ma miejsce...to jak dodatkowe rece jak sie z zakupow wraca i niema gdzie dziecka odlozyc...tylko jeden warunek zeby malucha nie wsadzac jak niechce i za kare bo sie zniecheci i zrobi sie z kojca przyslowiowy karny zolwik...
Kojec_6Katny.jpg

ja tez mam ten kojec drewniany - 8-elementowy. odkupilam od kolezanki ktora dostala w prezencie dla swoich blizniaczek ale ani razu nie uzyla. ja jeszcze swojego nie rozlozylam ale mam zamiar w najblizszych dniach :)

papier w hello kity - lo matko :szok: :-)

maileen - nie powiem, bo ja tez lubie braz :-p

hello kity organicznie nietrawie a to dlatego, ze jest to w 100% produkt marketingowy. Wyjatkowo natretny. Za tym nie stoi NIC. Wylansowano tego oblesnego japonskiego kotka z sufitu, dopiero pozniej dorobiono jakas kreskowke czy inne cholerstwo. Nie zrozumiem nigdy dlaczego ludzie daja sie tak czemus omamic. Jak te bezmyslne owce... Nietzsche mial racje, niestety :no:

U nas kojec sie nie sprawdza - wrzask od razu, w lozeczku tez wrzask, wszedzie, gdzie sie go odklada. On chce byc obok nas, bez oddzielajacych szczebelek :baffled:

Ostatnia edycja:
Flaurka, kojec rewelacja!. Sama bym z chęcią kupiła, ale miejsca brak... Za jakiś czas rolę kojca będzie pełniło po prostu łóżeczko.
Co do papieru z hello kitty - u nas raz taki zagościł :zawstydzona/y::-D do kompletu z ręcznikami kuchennymi papierowymi, mąż kiedyś przywiózł ... jednorazowy wyskok oczywiście :-D

No wiecie, ja np. uwielbiam Joanne Chmielewską i nigdy bym sobie jej podobizna tylka nie podtarla... Ten papier chyba nie jest dla milosników, tylko dla takich antagonistow jak np Kugela, czy tez moja skromna osoba;)

Flaurka, o tym samym sobie pomyslalam :) taki papier to by byl dobry prezent dla Ciebie czy kugeli ;) chociaz ja tez nie lubie hello kitty i takiego papieru tez bym nie chciala :)

reklama
A ja to łóżeczko kupiłam i stoi w kuchni bo szwędające się dziecię po płytkach nie bardzo mi pasuje.Taki drewniany to nie chcę mam kratę w drzwiach do pokoju małej ,a pokój ma 24 m2 więc na co mi jeszcze kojec:szok:.A w kuchnie sie przyda,a drewnianego to nie bardzo chciałam bo się dzieciak poobija o te szczeble.Wiem co piszę chłopcy w drewnianym łóżeczku się wychowali i nieraz były siniaki i płacz.łóżeczko drewniane ma do spania ale tylko do spania ,a to do zabawy ,a jak uśnie to też się nic nie stanie

Do góry