reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

ja tez twierdze ze ciemniejszy lepszy, bo na pewno dzieciaki beda cos jesc w samochodzie i bedzie non stop brudny ten fotelik a na ciemnym nie widac, daletgo jesli chodzi o foteliki nastepne jestem zwolennikiem koloru czrnego, brazowego granatowego

reklama
mówię Wam dziewczyny, że ciemny szybko i bardzo się nagrzewa, do tego traci szybko kolor i jest wypłowiały.

i zwróćcie uwagę, czy można zdjąć tapicerkę, łatwo, szybko, bez odkręcania.. i prać ją w automacie:)

dzisiejsze zakupy w H&M 2 sweterki, bluzeczka, 2 body i skapretki
2012-11-19 18.13.25.jpg 2012-11-19 18.14.20.jpg
co do koloru fotelika to teraz mamy jasny ale wiadomo że przy takim maluchu to problemu nie ma bo maleństwo nie wybrudzi ani nic, większy fotelik kupimy w ciemniejszym kolorze nie w czarnym ale jakimś ciemniejszym niebieski albo jakiś

No pieszczotka to taka faktycznie niewymiarowa... mam podobnie... wychodzi prostokąt taki że mały może tylko na tym siedzieć... Ja mat nie będę kupować... będzie u nas dywan, na dywanie radziecki ciężki koc od moich rodziców... to zawsze zdawało egzamin i wszystkie dzieci się tak bawiły... matę używam tylko jak muszę kąpać małego w małej wanience, stawiam ją wtedy na te kolorowe cuś :p

haha, pieszczoszka, widze, ze mata juz przetestowana :-D Co do kolorow fotelikow to odradzalabym Ci roz :-pFotelik bedzie na lata a Ty masz duzo rozowych rzeczy - jak Ci sie znudzi ten kolor (a wiadomo, ze kobitki lubia zmiany;-)) to bedziesz zalowac zakupu :sorry: Mi sie podobal (z Twojego linka) ten zielony. A jak nie chcesz "rewolucyjnych" zmian to ta brzoskwinka tez byla calkiem sympatyczna :tak:

Martusia - swietny smerfik a zwierzak wogole bezbledny :-D

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dziewczyny a jak duze wyobrazacie sobie te maty do zabawy? W jednym niemieckim programie wnetrzarskim (lubie takie :tak:) widzialam, ze jako "plac zabaw" dla bobasa rodzice ulozyli na podlodze stary materac z malzenskiego loza. Co Wy myslicie o takim pomysle? Mnie sie on wydal calkiem sensowny (duza, bezpieczna powierzchnia i gratis) :-)

reklama
chciałam takie maty jak ma little ,ona ma takie duze te puzzle.Ja byłam w tesco,cerfurze i nigdzie nie mieli:eek:Jedynie w smyku dostałam.Były takie co kupiłam i różowe z ksieżniczkami( obleśne i 30zł droższe )

kugela moze tak sie wydaje z tym różem ale wcale duzo go nie mam :D

zamówiłam fotelik kolor....:-)

Do góry