ja tez twierdze ze ciemniejszy lepszy, bo na pewno dzieciaki beda cos jesc w samochodzie i bedzie non stop brudny ten fotelik a na ciemnym nie widac, daletgo jesli chodzi o foteliki nastepne jestem zwolennikiem koloru czrnego, brazowego granatowego
reklama
mówię Wam dziewczyny, że ciemny szybko i bardzo się nagrzewa, do tego traci szybko kolor i jest wypłowiały.
i zwróćcie uwagę, czy można zdjąć tapicerkę, łatwo, szybko, bez odkręcania.. i prać ją w automacie
i zwróćcie uwagę, czy można zdjąć tapicerkę, łatwo, szybko, bez odkręcania.. i prać ją w automacie
Witam i zapraszam na moje aukcje Sukienka (2803864137) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Martusia22267
Fanka BB :)
dzisiejsze zakupy w H&M 2 sweterki, bluzeczka, 2 body i skapretki
co do koloru fotelika to teraz mamy jasny ale wiadomo że przy takim maluchu to problemu nie ma bo maleństwo nie wybrudzi ani nic, większy fotelik kupimy w ciemniejszym kolorze nie w czarnym ale jakimś ciemniejszym niebieski albo jakiś
co do koloru fotelika to teraz mamy jasny ale wiadomo że przy takim maluchu to problemu nie ma bo maleństwo nie wybrudzi ani nic, większy fotelik kupimy w ciemniejszym kolorze nie w czarnym ale jakimś ciemniejszym niebieski albo jakiś
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
martusia boskie ubranka.Ja kupiłam dziś małej kubek z lovi (niekapek 6+) i tą mate z puzzli ze smyka za 35zł ale jestem zawiedziona bo mało ich 10 tylko i mało miejsca do raczkowania pozniej wkleje zdjecie
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Mysiochomis
:*
No pieszczotka to taka faktycznie niewymiarowa... mam podobnie... wychodzi prostokąt taki że mały może tylko na tym siedzieć... Ja mat nie będę kupować... będzie u nas dywan, na dywanie radziecki ciężki koc od moich rodziców... to zawsze zdawało egzamin i wszystkie dzieci się tak bawiły... matę używam tylko jak muszę kąpać małego w małej wanience, stawiam ją wtedy na te kolorowe cuś
haha, pieszczoszka, widze, ze mata juz przetestowana Co do kolorow fotelikow to odradzalabym Ci roz Fotelik bedzie na lata a Ty masz duzo rozowych rzeczy - jak Ci sie znudzi ten kolor (a wiadomo, ze kobitki lubia zmiany;-)) to bedziesz zalowac zakupu Mi sie podobal (z Twojego linka) ten zielony. A jak nie chcesz "rewolucyjnych" zmian to ta brzoskwinka tez byla calkiem sympatyczna
Martusia - swietny smerfik a zwierzak wogole bezbledny
-------------------------------------------------------------------------------------------
Dziewczyny a jak duze wyobrazacie sobie te maty do zabawy? W jednym niemieckim programie wnetrzarskim (lubie takie ) widzialam, ze jako "plac zabaw" dla bobasa rodzice ulozyli na podlodze stary materac z malzenskiego loza. Co Wy myslicie o takim pomysle? Mnie sie on wydal calkiem sensowny (duza, bezpieczna powierzchnia i gratis) :-)
Martusia - swietny smerfik a zwierzak wogole bezbledny
-------------------------------------------------------------------------------------------
Dziewczyny a jak duze wyobrazacie sobie te maty do zabawy? W jednym niemieckim programie wnetrzarskim (lubie takie ) widzialam, ze jako "plac zabaw" dla bobasa rodzice ulozyli na podlodze stary materac z malzenskiego loza. Co Wy myslicie o takim pomysle? Mnie sie on wydal calkiem sensowny (duza, bezpieczna powierzchnia i gratis) :-)
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
chciałam takie maty jak ma little ,ona ma takie duze te puzzle.Ja byłam w tesco,cerfurze i nigdzie nie mieliJedynie w smyku dostałam.Były takie co kupiłam i różowe z ksieżniczkami( obleśne i 30zł droższe )
kugela moze tak sie wydaje z tym różem ale wcale duzo go nie mam
zamówiłam fotelik kolor....:-)
kugela moze tak sie wydaje z tym różem ale wcale duzo go nie mam
zamówiłam fotelik kolor....:-)
Podziel się: