nie no, rozowa lala bym Cie pieszczoszka nie nazwala ale tak sobie pomyslalam wczoraj, ze to chyba jakas forma rozoholizmu u Ciebie Nie tylko, ze roz kroluje ale jeszcze temu zaprzeczasz (wszyscy nalogowcy zaprzeczaja, ze sa uzaleznieni ) Kup cos Laurze, chocby drobiazg, w innym kolorze np. zoltym czy zielonym (bez najmniejszych elementow rozowych!) i zobaczysz, jak sie bedziesz z tym czula - czy na "glodzie" jak po odstawieniu uzywki czy wprost przeciwnie - takie odswiezajace zmiany dobrze wplywaja na nasz babski rod A potem wstaw zdjecie na bb i sie pochwal efektem :-)
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
kugela ale laura ma dużo ubranek,rzeczy innego koloru niż róż .
azula
Fanka BB :)
E tam pieszczoszka w końcu po to się córunię ma by trochę z różowym poszaleć.A wklej dziś na galerii fotę małej w innych barwach niech się mamy chłopaków napatrzą chyba im żal;-).No moi chłopcy często mieli ubranka błękitne ale z jakimś kolorowym misiem i tam były akcenty różu teraz też błękitów nie unikam .:-)Cha cha Kugela o tym samym napisałyśmy
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
wkleiłam pare dla św.spokoju..
Mailen
a teraz mam pytanie: czy te krzesełka różnią się czymś szczególnym??? jesli tak to które jest lepsze????
A Krzesełko do karmienia! Max.wyposaż! MUMMY LOVE (2788609845) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
czy
PRAKTYCZNE KRZESEŁKO stolik do karmienia KIDSPLAY (2770921186) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
pieszczoszka ja zamawiam swojej bratanicy na święta właśnie to drugie krzesełko Kidsplay kolor brown bear, takie sobie bratowa zamówiła, składamy się z dziadkami na prezent, a ja od nich zamówiłam taki kojec składkowy- kolor brązowy ;-)
KOJEC ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KinderKraft Jolly FULL (2769779974) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a co do różu to ja jak mialam starszego synka, to uwielbialam odglądac te wszystkie różowe koroneczki, a teraz już ulewa mi się nimi, uwielbiam nie różowe rzeczy, bardzo lubie małą w brązach ew. połączenie różu z brązem ;-)
jak będę kopowala następ fotelik to czarny albo brąz (kolory unisex, mimo że więcej dzieci nie planuje, ale zawsze łatwiej sprzedać)
właśnie sprzedałam kołyskę, koleżance ktora czeka na narodziny synka, ale że kołyska jest beżowa to zero problemu;-)
wózek parasolkę jeśli kupię ten co planuje to też będzie brązowy
powiecie teraz że ja jestem brązo-holiczką;-)
reklama
azula
Podziel się: