reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

reklama
Pieszczoszka ja az tak bardzo nie jestem w tym temacie, ale dla mnie te foteliki od 9-36kg sa troche duze jak dla takiego malenstwa jak nasze dzieci. Nie wiem moze sie myle bo tak jak napisalam wyzej nie orientuje sie tak bardzo. Ale ogladajac wiekszosc tych fotelików to sa ogromne i taka mała kruszynka to sie w nim "topi"
Natomiast bardzo mi sie spodobał ten fotelik ktorego link wrzuciłas FOTELIK samochodowy VSX 9-36kg SIDE ARMOR IBOB (2792624069) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ten sie wydaje byc taki mniejszy, moze przez to ze jest ten zagłówek schowany.

Olisia ten co wkleiłaś najbardziej brałam pod uwage ale napisałam do sprzedawcy bo chciałam ten kolor rozowo szary.odpisali mi ,że producent wycofał ten kolor a inne kolory jakoś mi się nie podobają :(
i chyba jednak zdecyduje sie na fotelik od 9-25 kg ( on i tak starcza dziecku na 4-5lat)

jak dla mnie ten do 36 jest za duży. dziecko musi juz prosto siedzieć. w ogóle to dla takiego malucha jak nasze, które większość podróży śpią, fajnie by było mieć rozkładany, na kołyskę.
FOTELIK SAM. 0-25 KG MONTOWANY TYLEM I PRZODEM (2769057060) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. pierwszy lepszy..

Pieszczoszka masz rację - w lecie ciemne się nagrzewają, choć jak jest upał to nawet biały będzie gorący. Barti ma http://allegro.pl/fotelik-samochodowy-espiro-sigma-9-36-kg-organizer-i2786563295.html czarno szary - śliczny, ale... po jednym lecie wyblakł od słońca i jest już nieładny... przejściowy do 25kg mieliśmy niebieski - teraz jest błękitny, więc chyba wszystkie bledną..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry