reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

Andav - ja go nie mam, ale bym chciała mieć - podoba mi się bardziej od parasolki. Parasolka bardzo nieporęczna i roztrąca przechodniów:))))
No wlasnie tym samym sie kieruje.... i cenowo bardziej sie oplaca...na przyklad parasolka oryginalna do mojego wozka kosztuje 40 euro:szok::szok: a taki zagielek okolo 10 wiec roznica znaczna- pytanie tylko czy bedzie pasowal na moj wozek?

reklama
Mi też się te żalgielki podobają, ale w sklepach w okolicy ich nie widziałam, więc póki co ratujemy się tetrą powieszoną na budce. A co do koloru, to nie bierz limonkowego, mamy w tym kolorze wózek i wszystkie muchy nasze :baffled:

andav - zagielek w drogerii DM kosztuje jakies 3 czy 5 euro (nie pamietam juz) i nam sie swietnie sprawdza :-D Odradzam ciemno granatowe bo przyciagaja slonce i nagrzewaja wozek ale ten kremowy jest super :happy2: Parasolki po ok. 15 euro sa w REALu, BabyRus czy Baby for One (i pewnie wielu innych ale my mamy te sklepy w okolicy). Parasolke odradzam bo jest duza - my mamy i ani razu nie uzylismy a zagielek swietna sprawa, lepsza niz pielucha, jezeli slonce swieci z boku (pielucha daje cos jak swieci slonce proste w bude wozka) - takie sa przynajmniej nasze doswiadczenia :-)

Oooo dzieki kugela- dobrze wiedziec- to ta juz na pewno kupie taki zagielek i kolor jakis jasny...niestety popelnilam blad kupujac czarny wozek i przy zagielku tego nie powtorze.....pieluszka mi sie nie sprawdza tak do konca- nie ochrania nozek i brzuszka i kazdy wiekszy wiaterek mi ja zrzuca :-(

Moje dziecię mamie nie ułatwia - maty mamy dwie - gardzi, leżaczek z wibracjami - gardzi, smoczek - gardzi, kolanka u mamusi - pełnia szczęścia:)))

Jedno co lubi to bujenie w foteliku albo w leżaczku - ale do tego trzeba być w pobliżu, więc i tak nie mam wolnego czasu na inne zajęcia... Dziś ide do Smyka (mam kartę podarunkową) po karuzele jakąś - ciekawe czy też wzgardzi...

reklama
Do góry