reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowo - dzieciowe zakupy:)

moze to głupie pytanie.. ale zadam:p

mam wozek tako old mobile...
czy plastiki podczas jazdy maja prawo wydawac jakieś dźwięki hehe?
czy wozek ma byc idealnie cicho?
bo nie wiem czy szukam czegos na sile czy co hehe..

ogolnie chyba dokupie dodatkowo spacerowke co prawda jest z zestawie ale w tym moim wozku sa mega wielkie kola i nie chce mi sie za kazdym razem pozniej jak dziecko bedzie starsze wciskac tego traktora do bagaznika

Pieszczoszka, nasz wózek też wydaje różne dźwięki, po prostu pracuje :-D także nie masz się co przejmować.
A z tego co pamiętam, to miałaś taki różowy wózek, chyba nie old mobila???

reklama
ale parasolka jest dla dziecka, które już sztywno siedzi, chodzi i tylko na chwilę. na długie spacery nie jest odpowiednia, bo jest źle wyprofilowana, siedzisko ma krótkie i jest po prostu niewygodna dla Maluszka. tak, więc nie polecam, ale to tylko moje zdanie:)

Tak fajna ta parasolka.Zaneta przecież parasolka nie ma zastąpić spacerówki ale tak jak pisała Pieszczoszka z powodu wielkości nie bardzo jej by się w auto mieściła i dlatego moja propozycja spacerówki.A tak szczerze powiedziawszy ani się obejrzymy ,a maluchy będą siedziały ,a potem biegały:-D i parasolka na pewno się przyda jak nie na już to za chwilę:tak:

Pieszczoszka potem może typu parasolkę sobie spraw ja tak zamiaruję w razie co i do autobusu i są teraz taki gdzie się da rozłożyć jak dziecko śpi:tak:
Zawsze były rozkładane parasolki.
ja dla Klaudii miałam taką rozkładaną właśnie.

ale parasolka jest dla dziecka, które już sztywno siedzi, chodzi i tylko na chwilę. na długie spacery nie jest odpowiednia, bo jest źle wyprofilowana, siedzisko ma krótkie i jest po prostu niewygodna dla Maluszka. tak, więc nie polecam, ale to tylko moje zdanie:)
To zależy jaka parasolka.
Po za tym ,że musi być głęboka ,dość dobrze usztywniona to ja jeszcze lubię na nieco większych kolach,bo te z malutkimi kołami to katastofa...
Dla Klaudii miałam taką :-p

Ostatnia edycja:
A ja mam pytanie z innej beczki... jako ze slonko ostatnio dalo nam popalic- musialam ciagle dziwnie prowadzic wozek zeby malego nie razilo- nie mam parasolki- postanowilam cos kupic zeby ochronic go przed slonkiem...

czy ktos z was posiada zamiast parasolki taki zagielek??
Playshoes Sonnensegel für Kinderwagen 80 % UV Schutz Buggy Sonnen Schutz Segel | eBay

Czy jestescie zadowolone? czy rozmiary takiego zagielka pasuja na kazdy wozek? czy trzeba na cos uwazac przy kupnie? np. kolor? sposob wiazania?

reklama
Do góry